Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού -«Το DNA ήταν δικό του»

Μπορεί η υπόθεση των κατηγοριών βιασμού που αντιμετώπιζε ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει μπει στο αρχείο μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό, ωστόσο νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ήρθαν στην επιφάνεια.

Όπως αναφέρει η «Sun», διέρρευσαν e-mail από τα οποία προκύπτει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στο φερόμενο ως θύμα δείχνουν πως το DNA ταιριάζει με αυτό του παίκτη της Γιουβέντους.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκαν και διάλογοι του Κριστιάνο Ρονάλντο με με τους δικηγόρους του, στους οποίους επιβεβαιώνει πως το σεξ με την εν λόγω γυναίκα δεν ήταν συναινετικό, καθώς εκείνη του έλεγε «όχι» και «σταμάτα». Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά όσα έγιναν σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 2009 με το πρώην μοντέλο Κάθριν Μαγιόρκα.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέβαλε στην Κάθριν Μαγιόρκα 335.000 ευρώ την πρώτη φορά που τον κατήγγειλε στην αστυνομία «προκειμένου να διατηρηθεί η εμπιστευτικότητα στην δικαστική αυτή διαμάχη», με την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο να υποστηρίζει πως αυτή η πληρωμή δεν αποτελεί παραδοχή ενοχής του.

Η Αμερικανίδα κατηγορεί τον Πορτογάλο πως την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεσή της
Τέλος, σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, αφού έχει μεταφερθεί προς εξέταση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, με την Μαγιόρκα ναι διεκδικεί πάνω από 180.000 ευρώ επιπλέον.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline