Forbes: Ο Αντετοκούνμπο στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ. Τα εισοδήματα των Δέκα.. Με τεράστιο το μέλλον ,μπροστά του.

Ατετοκούνμπο' σημαίνει 'ο βασιλιάς που ήρθε από μακριά'. Πόσο πιο καρμικό θα μπορούσε να είναι το επίθετο του Γιάννη, ο οποίος στα 24 του είναι ήδη ένας θρύλος και ένας 'βασιλιάς' του Μιλγουόκι, την ώρα που η κομητεία, με κάθε επισημότητα, ανακήρυξε την 14η Ιουλίου σε 'Giannis Antetokounmpo Day'. Κι αυτός είναι ένας τίτλος που ίσως και να ξεπερνά ακόμα και αυτόν του MVP του NBA, με τον οποίο αρχίζει τη νέα σεζόν.

Στην πρώτη δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών του ΝΒΑ - βάσει των εσόδων τους από συμβόλαια, χορηγίες και διαφημίσεις - «φιγουράρει» ο Greek Freak, που σε λίγους μήνες μάλιστα θα γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με την σχετική λίστα του Forbes, o 25χρονος MVP του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκεται στην 9η θέση, πάνω από τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, με έσοδα 45,8 εκατ. δολαρίων για τη σεζόν 2019/2020.

Στην πρώτη θέση της «χρυσής» 10αδας βρίσκεται – για έκτη συνεχόμενη χρονιά – ο ΛεΜπρον Τζέιμς, με έσοδα 92,4 εκατ. δολαρίων.

Δανεικά για ένα σουβλάκι και προπονήσεις με το γυναικείο του Φιλαθλητικού

Όλοι θυμόμαστε το πολυδιαφημισμένο βίντεο, ύστερα από το τέλος του αγώνα Περιστέρι-Φιλαθλητικός στις 13 Φεβρουαρίου 2013, όταν ο δημοσιογράφος του δικτύου 'Draft Express' ρωτά τον Γιάννη ποιος είναι ο στόχος του. Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη:"Θέλω να γίνω παίκτης του ΝΒΑ". Δεν το σκέφτηκε καν. Δεν ανοιγόκλεισε τα μάτια.

Αυτός ήταν ο στόχος του από την ηλικία των 12 ετών, όταν και κατάλαβε ότι θέλει να γίνει επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. "Στη Στ' Δημοτικού συνειδητοποίησα ότι έχω ταλέντο. Υπήρχαν και άνθρωποι δίπλα μου που με έκαναν να το πιστέψω, αλλά δεν θα σου πω ψέματα, ήμουν 'σκύλος', θα έκανα οτιδήποτε περνά από το χέρι μου για να αγωνιστώ στο ΝΒΑ. Υπήρχαν μέρες, όπως ξέρεις κι εσύ, που έκανα προπονήσεις με το εφηβικό, το ανδρικό και το γυναικείο. Ήμουν όλη μέρα σε ένα γήπεδo. Πολλές φορές μάλιστα κοιμόμουν εκεί, σε ένα μπλε στρώμα, που νομίζω ότι υπάρχει ακόμα".

lista6

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline