Τι συμβαίνει στο παλάτι; Κάρολος και Κέιτ στο νοσοκομείο για επεμβάσεις

Ο βασιλιάς Κάρολος, ηλικίας 75 ετών, πρέπει να νοσηλευτεί την επόμενη εβδομάδα λόγω μιας «καλοήθους» υπερτροφίας του προστάτη, ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη το παλάτι του Μπάκιγχαμ. «Όπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς ζήτησε συμβουλές για μια υπερτροφία του προστάτη. Αυτό από το οποίο πάσχει ο μεγαλειότατος είναι καλοήθες και θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική επέμβαση», ανακοίνωσε το παλάτι σε μία σύντομη ανακοίνωση, όπου διευκρίνισε πως οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για μια σύντομη χρονική περίοδο προκειμένου να του επιτραπεί να αναρρώσει.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε λιγότερο από δύο ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι η νύφη του Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Συγκεκριμένα , η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα έως και δύο εβδομάδων, ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Κένσινγκτον. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως το Πάσχα. «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που η ανακοίνωση αυτή θα προκαλέσει», τονίζεται στο δελτίο τύπου. «Ελπίζει πως το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κανονικότητα για τα παιδιά της. Και την ευχή της ότι οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες θα παραμείνουν ιδιωτικές».

Το γραφείο της επισημαίνει πως θα ενημερώνει σχετικά με την πρόοδο της υγείας της μονάχα όταν υπάρχουν «σημαντικές νέες πληροφορίες για να μοιραστεί». Δεν υπήρξε καμία ένδειξη σχετικά με τους λόγους της νοσηλείας της 42χρονης πριγκίπισσας, όμως, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η Κέιτ δεν πάσχει από καρκίνο. Η Κέιτ έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνισή της ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν η βασιλική οικογένεια πραγματοποίησε την ετήσια επίσκεψή της στην εκκλησία για να παρακολουθήσει την τελετή, κοντά στην οικία του βασιλιά Καρόλου στο Σάντριγκχαμ, στην ανατολική Αγγλία και δεν παρουσίαζε σημάδια αδιαθεσίας.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline