Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:55:21

Έφαγε ο Ρωμανός κι εμείς ...

Όχι δεν είμαστε ανθρωποφάγοι, ούτε ο εξορκιστής της νεολαίας, αλλά έλεος πια, το θέμα κούρασε. Ποιος είναι πια αυτός ο Ρωμανός που πρέπει η κοινωνία να σκύψει πάνω από τα αιτήματά του με στοργή και προδέρμ;

Ένας ήρωας; Ένας οργισμένος νέος που θέλει διακαώς να σπουδάσει; Ένας επαναστάτης χωρίς αιτία; Όχι ένα κακομαθημένο Μωραϊτόπαιδο είναι που έγινε ληστής όταν οι συμμαθητές του διάβαζαν, που έγινε τρομοκράτης όταν οι συμμαθητές του δούλευαν για να βγάλουν το ψωμί τους.

Και βγαίνουν οι αριστεροί να στηρίξουν τα καμώματά του, και βγαίνουν οι δεξιοί φοβισμένοι να τρέξουν να βρούνε λύση στο πρόβλημά του.

Όποιος θέλει να μορφωθεί κύριοι, δεν έχει ανάγκη τις βόλτες στα ΤΕΙ, και τα πέρα δώθε στην φυλακή (αν γυρίσει πίσω και δεν πάει για καφέ με τον Χριστόδουλο). Κάθεται και διαβάζει στο κελί του και δείχνει μεταμέλεια για τα αδικήματά του.

Όπως όλα εκείνα τα παιδιά που δεν μπορούν να πάνε στο ΤΕΙ του κ. Ρωμανού, γιατί ούτε τα χρήματα διαθέτουν για μετακινήσεις, ούτε το χρόνο καθώς είναι αναγκασμένα ταυτόχρονα να εργάζονται και συνεπώς να διαβάζουν "αναγκαστικά" εγκλωβισμένα στο σπίτι τους.

Επιτέλους πια, πόσους εκβιασμούς θα δεχόμαστε και μάλιστα από παιδαρέλια τέτοιας διαγωγής που πρέπει πολλά σφουγγαρόπανα να στύψουν για να αποδείξουν ότι δικαιούνται καλύτερης μεταχείρισης...

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline