Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  17:13:48

Ανέκδοτα με υπογραφή ...ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ πλάκα. Αυτά που έχουμε ακούσει αυτήν την προεκλογική περίοδο, ξεπερνούν κάθε προσδοκία κι έχει γελάσει το χειλάκι και του κάθε πικραμένου. Διαβάστε τα καλύτερα:


-Θα διαπραγματευτούμε με την Τρόικα, θα σχίσουμε τα μνημόνια, θα τους χορέψουμε πεντοζάλη... θα αλλάξουμε την Ευρώπη!!

Σιγά ρε παιδιά μην σχίσετε κανένα καλσόν!! Μόλις σας δει η Μέρκελ η αλήθεια είναι ότι θα χ... επάνω της, θα της κοπεί η όρεξη, θα κόψει τα λουκάνικα, θα ξεσκιστεί στις μπύρες... και μετά θα τρέξει να διαπραγματευθεί με τον Αλέξη, τον Μηλιό και τους λοιπούς... Βέβαια, η διαπραγμάτευση που θα γίνει, δεν θα είναι για το μνημόνιο αλλά για το αν θα σας στείλει πίσω στην τουριστική ή πακέτο στο χώρο αποσκευών της πρώτης πτήσης για Αθήνα.

-Θα επαναφέρουμε τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ, θα δώσουμε τον 13ο μισθό, θα επαναπροσλάβουμε τους απολυμένους... κι όλα αυτά πατάσσοντας την φοροδιαφυγή! Και μάλιστα σε 3 μήνες για να πληρώσουμε με τα λεφτά αυτά τα ομόλογα που λήγουν!!!

Καταπληκτικό! Ιδιοφυές σχέδιο χρηματοδότησης! Εσείς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είστε απλοί φοροεισπράκτορες, κυνηγοί κεφαλών είστε!!! Όποιος δεν πάρει απόδειξη από υδραυλικό ή γιατρό, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει... φοροφυγάδες της συμφοράς. Για να μην πω τι έχουν να πάθουν και οι μεγαλοκαρχαρίες που βγάζουν τα λεφτά στο εξωτερικό. Λέτε να πρέπει να ανησυχεί και η μαντάμ Γιάννα Αγγελοπούλου ή ο Λαζόπουλος που είναι και κολλητοί του Αλέξη;

-Θα ξεκινήσουμε τις ριζοσπαστικές αλλαγές στο εσωτερικό, αφοπλίζοντας την αστυνομία και καταργώντας τις φυλακές υψίστης ασφαλείας!

Εξαιρετική ιδέα! Είναι δυνατόν να κυνηγάς ληστές και δολοφόνους κρατώντας όπλα και γκλοπ; Εντελώς αναχρονιστικό και δεξιόστροφο κόνσεπτ. Πως θα κάνει ο Ξηρός τις βόλτες του στην Ανάβυσσο και το Λουτράκι; Κανείς δεν σκέφτεται το Μαζιώτη που έχει κι αυτός ανάγκη από ξεκούραση; Επιτέλους, αφήστε τα ελικόπτερα να προσγειώνονται ανενόχλητα στον Κορυδαλλό! Αμολήστε γρήγορα έξω όλους τους καημένους λαθρομετανάστες που σκότωσαν μερικές τσιγκούνες γριούλες που αρνούνταν πεισματικά να τους δώσουν τη σύνταξή τους! Ανοίξτε τα σύνορα να μπούνε μέσα κι άλλα τέτοια λουλούδια!

Και το καλύτερο για το τέλος!

-Θα κόψουμε 100 δις ευρώ και θα τα μοιράσουμε στους Έλληνες!

Καλά, ξεκινήστε από τρία γιατί όπως φαίνεται... τα τρία θα πάρουμε έτσι κι αλλιώς!

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline