Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  14:22:40

Όταν ο Αλέξης πέρασε στη δεύτερη σελίδα...

Ποιος θα του το' λεγε του Αλέξη, που από το τίποτα έγινε Πρωθυπουργός, ότι αντί να απολαμβάνει τις δάφνες του και την ανέλπιστη εξέλιξή του, έχοντας όλο τον πλανήτη να ασχολείται μαζί του, ότι θα ερχόταν ξαφνικά από το πουθενά, ένας ξενόφερτος καθηγητής -που ο ίδιος επέλεξε- να του κλέβει τη δόξα... μέσα από τα χέρια!


Και τι δεν έκανε ο Αλέξης για τον προσέξουν τα ξένα ΜΜΕ!! Πέταξε γραβάτες, προσέβαλε Τρόικα, Μέρκελ και λοιπούς τυράννους του ΔΝΤ, «έφτυσε» Αρχιεπισκόπους και ξένους ηγέτες, κι όλα αυτά μάταια... τζάμπα μάγκας δηλαδή.

Ήρθε εκείνος ο άλλος, ο αψηλός, ο φεγγαρολουσμένος, ο σκληρός, με το χέρι στην τσέπη, που ατενίζει αγέρωχα το μέλλον, χωρίς να σκέφτεται το παρόν, να φιγουράρει σ' όλα τα ξένα ΜΜΕ ως άλλος superstar ... και να δίνει ολοσέλιδες συνεντεύξεις χρησιμοποιώντας άψογα την αγγλική –όπου δυστυχώς εκεί (μεταξύ μας) χωλαίνει ο δικός μας.

Βέβαια, είναι ότι ο κύριος καθηγητής βγάζει και κάτι το μάτσο, το αντρουά, το γκομενοσοφιστικέ... Τι να σου πει μπροστά του ο Αλέξης ως κακή ιμιτασιόν του Ανδρέα των '80s...

Θα μου πείτε, η εμφάνιση κάνει το μάγκα ή οι πολιτικές που ακολουθούνται; Η εμφάνιση φυσικά... καθότι σε κάνει να ξεχνάς ότι δεν υπάρχουν πολιτικές.

Άδικο έχει ο σοφός λαός που λέει «πουλάει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες» ή για ...μεταξωτές γραβάτες συμπληρώνουμε εμείς, κύριε καθηγητά και αγαπητέ Αλέξη!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline