Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  05:39:59

Κιτρινισμός κατά του Ντ. Τραμπ ότι ταυτίζεται ή ομοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ. Κύριο

 Παγκόσμια προβολή στο εξώφυλλο του περιοδικού Stern, δείγμα της μεγάλης αντιπάθειας προς τον νέο Πρόδρο , μάλλον σε πρωτοφανή ποσοστά αρνητικής γνώμης εντός και εκτός ΗΠΑ.


«Ο αγών του», τιτλοφορείται το τεύχος,

Βερολίνο

Απευθείας συσχετισμό του Προέδρου των ΗΠΑ με τον Αδόλφο Χίτλερ επιχειρεί το γερμανικό περιοδικό Stern, το οποίο στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του απεικονίζει -με φωτομοντάζ- τον Ντόναλντ Τραμπ τυλιγμένο με την αμερικανική σημαία να προτείνει το δεξί του χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό.
«Ο αγών του», τιτλοφορείται το τεύχος, σε άμεση αναφορά στο γνωστό αυτοβιογραφικό βιβλίο του Χίτλερ «Ο αγών μου», το οποίο αποτέλεσε το ιδεολογικό μανιφέστο του ναζιστικού κόμματος.

Στον υπότιτλο επισημαίνεται: «Νεοναζί, Κου-Κλουξ-Κλαν, ρατσισμός: πώς ο Ντόναλντ Τραμπ υποδαυλίζει το μίσος στην Αμερική».
Σε ανάλογο πνεύμα, την περασμένη εβδομάδα και το περιοδικό «Der Spiegel» παρουσίαζε στο εξώφυλλό του τον αμερικανό Πρόεδρο να φορά τη λευκή κουκούλα της Κου-Κλουξ-Κλαν, με τίτλο «Το πραγματικό πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ».

Ο γερμανικός Τύπος έχει τις τελευταίες ημέρες σχολιάσει ιδιαίτερα επικριτικά τις «ίσες αποστάσεις» που τήρησε ο κ. Τραμπ από τους εμπλεκόμενους στα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια από διαδηλωτές της «υπεροχής των λευκών».

Είναι σοβαρό το περιοδικό Stern ; | 15:31
Την δεκαετία του 1980 αυτό το περιοδικό διαβεβαίωνε όλους ότι είχε τα αρχεία-απομνημονεύματα του Χίτλερ και ότι η αυθεντικότητά τους έχει ελεγχθεί. Τελικά το περιοδικό ρεζιλεύτηκε. Το σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που βγήκε στην φόρα η υπόθεση των καυσαερίων οι Γερμανοί έχουν πρόβλημα με τις ΗΠΑ.Η Bundesbank (τυχαία άραγε;) μετέφερε πολλούς τόνους από τον χρυσό της που ήταν αποθηκευμένος στις ΗΠΑ στην Φραγκφούρτη. Όσο για τον αμερικανό πρόεδρο ήδη το κογκρέσο του απαγόρευσε να καταργήσει τον νόμο Obama-Care, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν να γίνει Χίτλερ.
Ο προβληματιζόμενος.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline