Σάββατο 27 Απριλίου 2024  00:16:53

Πιο μάχιμα Παπαγεωργίου, Ωνάσειο, Αρεταίειο, Αιγινήτειο

Επιπλέον στην νέα μάχη για μεγάλη αύξηση των εμβολιασμών σε Αττική και Θεσσαλονίκη, στα εμβολιαστικά κέντρα προστίθενται τα νοσοκομεία: Παπαγεωργίου, Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Αρεταίειο και Αιγινήτειο.


Με την ίδια ρύθμιση προβλέπεται μέχρι τις 30/9/2021, η συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιασμού και των ιδιωτικών δομών υγείας και ειδικότερα τα ιδιωτικά πολυιατρεία, ιδιωτικά διαγωνιστικά εργαστήρια, κλινικές και ιδιωτικά θεραπευτήρια μέσω του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού τους.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση:

«Στο πλαίσιο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού κατά του κορωνοϊού covid – 19 και με σκοπό την αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών και την επιτάχυνση των εμβολιασμών, προστίθενται στα εμβολιαστικά κέντρα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το Αρεταίειο και Αιγινήτειο νοσοκομείο καθώς και τα εμβολιαστικά κέντρα υψηλής δυναμικότητας που λειτουργούν υπο την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Επιπλέον καθιερώνεται η επταήμερη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων και παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 24:00 σε δύο βάρδιες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline