Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:04:44

Ερντογάν: «Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου, Θεού θέλοντος»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με φόντο τον Κεμάλ Ατατούρκ. Ο τούρκος πρόεδρος υπήρξε επί σειρά ετών το αγαπημένο παιδί των ΗΠΑ και της ΕΕ {LF}και ένας ηγέτης που επιχείρησε να κινηθεί{LF}στα σαλόνια της Δύσης και του Ισλάμ.

Την 14η Μαΐου θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν.
Η ημέρα των βουλευτικών εκλογών στην Τουρκία, προσδιορίζονται χρονικά, τρεις μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έχει σκοτώσει περισσότερους από 45.000 ανθρώπους.

«Η χώρα αυτή θα πράξει αυτό που πρέπει στις 14 Μαΐου Θεού θέλοντος», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του προς τους βουλευτές του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
«Θα τους δώσουμε την απόφαση που αρμόζει στις 14 Μαΐου», είπε ο Ερντογάν, καταγγέλλοντας τις φωνές που επικρίνουν τη διαχείριση από την κυβέρνησή του, της καταστροφής που προκάλεσε ο καταστοφικός σεισμός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline