Κυριακή 28 Απριλίου 2024  01:31:47

Στην εντατική ο 88χρονος Τζώρτζ Μπους

Επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, που μεταφέρθηκε στην εντατική. 

Ο Μπους που νοσηλεύεται για περισσότερο από ένα μήνα, «είχε μια σειρά από επιπλοκές που τον οδήγησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου τέθηκε υπό παρακολούθηση λόγω του επίμονου πυρετού που τον ταλαιπωρεί», δήλωσε ο Τζιμ Μακ Γκράθ, εκπρόσωπος του πρώην προέδρου.

Ο 88χρονος Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόλκερ Μπους, εισήχθη στο νοσοκομείο για πρώτη φορά εξ αιτίας βρογχίτιδας, στις 7 Νοεμβρίου και παρέμεινε για νοσηλεία επί δώδεκα ημέρες. Κάποιες επιπλοκές στην υγεία του τον οδήγησαν εκ νέου για νοσηλεία στις 23 Νοεμβρίου. Ο εκπρόσωπος του είπε ότι οι γιατροί του, είναι «συγκρατημένα αισιόδοξοι» και ότι το πρόβλημα του πατέρα Μπους είναι «υπό έλεγχο».

Ο πρώην πρόεδρος, νοσηλεύεται στο Χιούστον του Τέξας, και πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με τη σύζυγό του Μπάρμπαρα και τον ένα από τους γιους του, τον Νίλ Μπους.

Ο Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόλκερ Μπους, είχε μακρά σταδιοδρομία στην αμερικανική πολιτική σκηνή. Ήταν αντιπρόεδρος επί Ρόναλντ Ρέιγκαν και διατέλεσε πρόεδρος από το 1989 έως το 1993. Είναι επίσης πατέρας του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους, ο οποίος κατείχε το αξίωμα από το 2001 έως το 2009.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline