Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:50:14

Περιστέρα -Οι μεγάλες αλλαγές στο στιλ της

Μπορεί όλα τα βλέμματα, την Πέμπτη, να ήταν στραμμένα πάνω στην Μπριζίτ Μακρόν, ωστόσο κατάφερε να τα τραβήξει ισάξια και η Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλάζοντας τρία συνολάκια, ισάριθμα χτενίσματα και μακιγιάζ μέσα σε λίγες ώρες (περισσότερα και από την Μπριζίτ Μακρόν), επιβεβαίωσε όσους το τελευταίο διάστημα είχαν παρατηρήσει ότι δειλά-δειλά καταγράφεται μια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Σίγουρα περισσότερο γυμνασμένη και με... περιποιημένο πρόσωπο, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα προσέχει την εμφάνισή της μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, είναι πιο επικοινωνιακή, πιο χαμογελαστή, μοιάζει να έχει εξοικειωθεί με τα φώτα και τις κάμερες και να... παίζει το παιχνίδι.

Η χθεσινή Περιστέρα Μπαζιάνα, για παράδειγμα, δεν έχει καμία σχέση με την Περιστέρα Μπαζιάνα πριν από μερικά χρόνια, όταν εμφανιζόταν ντυμένη με πιο ατημέλητα ρούχα και δεν είχε ακόμη τον αέρα της «πρώτης κυρίας».
Χθες, η σύντροφος του πρωθυπουργού μέσα σε πέντε ώρες, από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, άλλαξε τρία συνολάκια, τρία μακιγιάζ και τρία χτενίσματα. Το απόγευμα στις 4 εμφανίστηκε στο «Σταύρος Νιάρχος» με ένα λευκό φόρεμα με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασορτί τσαντάκι, ξαφνιάζοντας με την κομψότητά της.
Μάλιστα, σε αντίθεση με την Μπριζίτ Μακρόν, δεν θέλησε να αποχωριστεί τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της ούτε όταν ανέβηκε στην Ακρόπολη! Προφωνώς είναι πλήρως εξοικειωμένη με τα τακούνια. Αντιθέτως, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποχωρίστηκε τις Louis Vuitton γόβες της για ένα ζευγάρι μαύρες εσπαντρίγιες.

Επίσης σε αντίθεση με την κυρία Μακρόν, η Περιστέρα Μπαζιάνα άλλαξε σύνολο για να πάει από την Ακρόπολη στην Πνύκα, για να παρακολουθήσει την ομιλία του Γάλλου προέδρου. Και όχι μόνο... Αλλαξε και χτένισμα και μακιγιάζ. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, κατά τη διαδρομή από την Ακρόπολη ως την... Πνύκα (άγνωστο πώς) η Περιστέρα Μπαζιάνα άλλαξε πλήρως λουκ. Εβγαλε το λευκό φόρεμα, φόρεσε ένα λευκό κοστούμι με ένα slip top (τελεταία λέξη της μόδας), ανανέωσε το μακιγιάζ της κάνοντας έντονες γυαλάδες, ενώ κατάφερε να ανανεώσει και τις μπούκλες της! Η κυρία Μακρόν, από την άλλη, δεν άλλαξε ούτε... τσάντα.

Η Περιστέρα στην Πνύκα
Και φυσικά, ακολούθως, η κυρία Μπαζιάνα άλλαξε και πάλι για να πάει στο Προεδρικό και αδιαμφισβήτητα κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω από μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Φόρεσε κάτι κλασικό, ένα μικρό μαύρο φόρεμα (LBD), σε μια νεανική εκδοχή του, με έναν ώμο, ένα πέδιλο τελευταία λέξη της μόδας, ένα απλό nude, έκανε ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ, προφανώς με τη βοήθεια κάποιας ή κάποιου ειδικού, με κοψίματα, γυαλάδες και κατακόκκινο κραγιόν, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό σινιόν. Ακόμη και οι παριστάμενοι πολιτικοί πρόσεξαν την τρομερή αλλαγή στο παρουσιαστικό της συντρόφου του πρωθυπουργού!

Η εικόνα της Περιστέρας Μπαζιάνα δεν έχει πλέον καμία σχέση με το παρελθόν. Κι αν δεν θέλει κανείς να πάει πολύ πίσω, στις εμφανίσεις της στο Ηρώδειο με τον Αλέξη Τσίπρα, δυο-τρία χρόνια πριν ο Αλέξης Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός, όπου είχε κάνει κάποιες εμφανίσεις πρόχειρα ντυμένη και εμφανώς ατημέλητη, αρκεί να δει κανείς τη φωτογραφία της με το ζεύγος Ομπάμα, στη Νέα Υόρκη, τον Οκτώβριο του 2015, όταν, προφανώς μην έχοντας κάποιον να τη συμβουλεύει, είχε εμφανιστεί με ένα φόρεμα... ακατάλληλο για την περίσταση, που δεν την κολάκευε καθόλου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline