Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:34:07

Το πιο ωραίο μαγιό του κόσμου είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα

Ένα από τα δημοφιλέστερα swimwearbrands εμπνέεται από τα μπαρμπουνάκια και τους ανεμόμυλους του Αιγαίου.

Κι ενώ εσύ παλεύεις να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου, μέσα στο κατακαλόκαιρο, σε μία χώρα που αυτή η εποχή έχει την τιμητική της, άλλοι εμπνέονται από την ομορφιά της, τα γαλανά νερά της και όλα εκείνα τα στοιχεία που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο μαζί με όσους βρέθηκαν έστω και μία φορά στα ελληνικά νησιά.

Σε μία γρήγορη αναδρομή της φετινής, καλοκαιρινή σεζόν που έχει περάσει το μέσο της, θα σου πω ότι το δίδυμο των Ιταλών Dolce & Gabbana διάλεξε την Μύκονο για τη φωτογράφιση της καλοκαιρινής συλλογής, ο Dior έφτιαξε limited συλλογή με έμπνευση επίσης το νησί των ανέμων και τώρα ένα πλέον διαχρονικό brand swimwear, εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι και όλα όσα το αποτελούν.

Η Vilebrequin, είναι μία μάρκα γνωστή για τα μαγιό της και κυρίως τα αντρικά, αν και διαθέτει τόσο γυναικεία όσο και παιδικά. Είναι συνδεδεμένη με το στυλ της παραλίας και κάθε χρόνο αφήνει το σημάδι της με τα ιδιαίτερα patterns που κάνουν τα μαγιό της ξεχωριστά αλλά και αγαπητά. Ακόμα κι αν δεν έχεις ένα τέτοιο μαγιό, κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου την ετικέτα με το όνομά του στην παραλία.

Με ιστορία που κρατά από τη δεκαετία του 1970 και με βάση το διάσημο γαλλικό θέρετρο St. Tropez, η Vilebrequin έχει καταφέρει να γίνει ένα καλοκαιρινό brand, ευρέως αποδεκτό από μεγάλο μερίδιο του κόσμου που αγαπά της καλοκαιρινές διακοπές. Αναμενόμενο είναι λοιπόν, να αντλήσει έμπνευση από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την θερινή της version και την παράδοσή της που δεν αφήνει κανέναν ντόπιο ή ξένο ασυγκίνητο.

Έτσι, η Vilebrequin δημιούργησε για το φετινό καλοκαίρι μία limited edition συλλογή αποκλειστικά για την Ελλάδα με το μπαρμπούνι, τους ανεμόμυλους και το ματάκι να είναι τα σχέδια που μπορείς να βρεις πάνω σε ένα μαγιό. Εννοείται ότι τα χρώματα θυμίζουν την Μεσόγειο, είναι ζωντανά, λαμπερά και στην πραγματικότητα, κάνουν τα μαγιό μοιάζουν με μία αλλιώτικη card postal που θα σε κάνει να θυμάσαι για πάντα αυτό το καλοκαίρι.

Με τα σχέδια να είναι το δυνατό σημείο του brand κι αυτό που χαρακτηρίζει πολλές από τις συλλογές του, η συγκεκριμένη που έχει έμπνευση την Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ένα ακόμα στοιχείο που θα αναδείξει το ελληνικό καλοκαίρι.
Τα limited edition μαγιό θα τα βρεις σε boutiques του brand ανά την Ελλάδα, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline