Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  05:46:06

Το έντονο χρώμα που εισβάλλει στο σαλόνι την άνοιξη -Δείχνει τον χώρο πιο αριστοκρατικό

Μια μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά στην καθημερινή μας ζωή στο σπίτι. Φτάνει μόνο μια ιδέα για να δώσει τροφή στη φαντασία μας και να μάς παρακινήσει για κάτι διαφορετικό.


Μετά από έναν βαρύ χειμώνα, διψάμε για ανανέωση, για κάτι που θα σπάσει την μονοτονία στο σκηνικό της καθημερινότητάς μας.
Αυτή την άνοιξη, οι interior designers του εξωτερικού βάφουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού με διαφορετικό χρώμα: καθένα από αυτά έχει τη δική του σημειολογία.

Η φιλοσοφία που διατρέχει την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων είναι μία: στροφή στο συναίσθημα, επικέντρωση στην κάλυψη των εσωτερικών αναγκών.
Ένα χρώμα έχει την δύναμη να εκφράσει βαθύτερα συναισθήματα, να αλλάξει την αύρα του χώρου, να δώσει άλλη πνοή στις ημέρες μας.

Αν την άνοιξη, θέλετε να δώσετε μια διαφορετική νότα στο δωμάτιο που ενώνει τα αγαπημένα πρόσωπα και φτιάχνει ζεστές στιγμές, το σαλόνι,τότε σάς προτείνουμε ένα χρώμα που δεν περάσει απαρατήρητο. Έντονο και χαλαρωτικό. Εκφράζει καθαρότητα, σταθερότητα, ηρεμία. Δίνει την αίσθηση ότι ο χώρος είναι σε τάξη.

Το μπλε σκούρο: το χρώμα που αναβαθμίζει το καθιστικό -κάνοντάς το να δείχνει πιο αριστοκρατικό και elegant- και αλλάζει την ατμόσφαιρα.
Μια μόνο μπλε «προσθήκη» αρκεί για να αλλάξει το σκηνικό και να γεννήσει συναισθήματα που έχουμε ανάγκη στην απαιτητική καθημερινότητά μα.
Σαλόνια σε design διαμερίσματα του εξωτερικού σάς δείχνουν τον τρόπο να το εντάξετε στο χώρο.
Το σκούρο μπλε είναι η διαφορετική επιλογή που έχει ανάγκη ο χώρος σας αυτή την άνοιξη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline