Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:48:21

Βικτόρια Μπέκαμ – Επιστροφή στα εφαρμοστά και πολύ θηλυκά φορέματα για την σχεδιάστρια

Η Βικτόρια Μπέκαμ επιστρέφει στις γραμμές και στα πατρόν που αναδεικνύουν τις γυναίκες με καμπύλες, όπως ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα, σε μια προσπάθεια να ανακάμψουν τα έσοδα της εταιρείας ρούχων που διαθέτει και η οποία κατέγραψε μεγάλες ζημίες λόγω της πανδημίας.

Η συλλογή της, «VB Body», θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο είναι σχεδιασμένη (ειδικά τα φορέματα) να αγκαλιάζει το σώμα και να τονίζει τις καμπύλες.
Σε μια πρόβα στο στούντιό της στο Λονδίνο, η σχεδιάστρια δήλωσε ότι αφορμή και έμπνευση για την αλλαγή αυτή στις γραμμές των ρούχων της ήταν η Φλόριντα, όπου ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει μερίδιο στην ποδοσφαιρική ομάδα «Inter Miami».

«Όταν μπήκα στο χώρο της μόδας, φορούσα πολλά ρούχα. Είχα " θαφτεί" κάτω από αυτά λέει η σχεδιάστρια και συνεχίζει: Στο Μαϊάμι, αν βγεις το βράδυ με μια μίντι φούστα και με μια pussy-bow blouse (μπλούζα με φιόγκο, ψηλά στον λαιμό) οι άνθρωποι θα νομίσουν ότι έχεις χάσει το μυαλό σου. Αυτό είναι ένα ντύσιμο για το Λονδίνο το οποίο ακόμα μου αρέσει να κάνω. Παρολαυτά, ζώντας στο Μαϊάμι είδα πόσο σημαντικό θεωρούν οι γυναίκες να είναι και να νιώθουν θηλυκές με τις καμπύλες τους», τόνισε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline