Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  15:45:00

Πούτιν: «H Δικαιοσύνη των ΗΠΑ χρησιμοποιείται στη μάχη εναντίον του Τραμπ»

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η κυβέρνησή του δεν νοιάζεται για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς το αποτέλεσμα πιθανότατα δεν θα αλλάξει τίποτα για τη Μόσχα.

ΟΒλάντιμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία δεν νοιάζεται για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς το αποτέλεσμα πιθανότατα δεν θα αλλάξει τίποτα για τη Μόσχα.
Εσπευσε ωστόσο να σχολιάσει πως το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ χρησιμοποιείται εμφανώς σε μια πολιτική μάχη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία το 2022, την οποία ο Πούτιν επιμένει να παρουσιάζει ως αμυντική κίνηση «έναντι ενός διευρυνόμενου ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ», είχε ως αποτέλεσμα οι επαφές μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον να βρεθούν στο χαμηλότερο σημείο τους, μετά την κρίση της Κούβας το 1962.
Μιλώντας σε συντάκτες ξένων μέσων ενημέρωσης σε οικονομικό φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, ο Πούτιν κατηγόρησε την κυβέρνηση Μπάιντεν ότι κάνει «το ένα λάθος πίσω από το άλλο» και με την στάση της «καίει» το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline