Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:52:26

Ελλάδα «ψηφίζουν» οι Βρετανοί και το χειμώνα. Με ιδιαίτερη προτίμηση όχι τόσο την Αθήνα και την Αττική.

Η Κέρκυρα αναδεικνύεται ως το δημοφιλέστερο ελληνικό νησί για χειμερινές διακοπές, και ακολουθούν η Ζάκυνθος, η Ρόδος και η Σαντορίνη που προσελκύουν επίσης περισσότερους επισκέπτες από τη Βρετανία σε σχέση με πέρυσι.

Πρόσφατη έρευνα της βρετανικής Simply Holiday Deals αποκαλύπτει ότι το 90% των Βρετανών επιθυμούν να περνούν τις χειμερινές τους διακοπές σε περισσότερο ηλιόλουστες περιοχές της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία.

Η έρευνα προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέροντα συμπεράσματα, όπως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανών αδιαφορεί για τις επιπτώσεις του Brexit. Ακόμη, κι όταν ρωτήθηκαν για το αν ή όχι ο ιός Zika τους αποθαρρύνει από προορισμούς, όπως η Ταϊλάνδη, τα Μπαρμπέιντος και το Μεξικό, πάνω από το 60% απάντησαν ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η Simply Holiday Deals προμηθεύει ταξιδιωτικές προσφορές για τα μέλη της στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ παρέχει επίσης ταξιδιωτικούς οδηγούς, επιλογές αναζήτησης και συμβουλές προς ταξιδιώτες, για ασφαλείς και οικονομικές διακοπές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Brian Jones, δήλωσε σχετικά με την έρευνα: «Υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών στην αγορά, ώστε αν δε λάβουμε υπόψη μας τι ζητά η πελατειακή μας βάση, μπορεί να χάσουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές στο διαδίκτυο. Όπως φαίνεται και στα αποτελέσματα της έρευνας, τα μέλη μας έχουν σαφείς προτιμήσεις και εμείς τις αφουγκραζόμαστε».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline