Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  15:31:55

Τρέλα φαντασίωσης με την υγεία της Χίλαρι και κακοήθεια: Την παρουσιάζουν ακόμα και ως ζόμπι -«Έπαθε 3 εγκεφαλικά, έχει Αλτσχάιμερ και θρομβώσεις». Κύριο

Αύριο Παρασκευή έχει υποσχεθεί ότι θα έχει αναρρώσει από την πνευμονία και θα δώσει, επίσης, πειστική απάντηση απέναντι στους κακοήθεις αντιπάλους της.


Επιπλέον, από αύριο Παρασκευή η κ.Κλίντον θα διαψεύσει και τα ξέφρενα σενάρια ότι λχ. την δολοφόνησε ο Πούτιν λόγω υποστήριξης προς τον Ντ. Τράμπ, ότι θα είναι η ..κόρη της προεδρική υποψήφια, ότι δεν διαθέτει ντουμπλέρ και διάφορες άλλες ανοησίες.

Πάντως ως γενικό αποτέλεσμα υπάρχει η εντύπωση πως η υποψήφια των Δημοκρατικών στα 68 της χρόνια και με προβλήματα υγείας και νοσηλείας παλαιότερα, δεν έχει άριστη υγεία, αν και κατάφερε ως τώρα να ανταποκριθεί πλήρως στις σκληρές απαιτήσεις της εκλογικής κούρσας επί ένα και πλέον χρόνο.

Παράλληλα σοβαρός προβληματισμός και ανησυχία για τις εξελίξεις έως τις εκλογές του Νοεμβρίου έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι αμέτρητες... Το στρατόπεδο της Κλίντον κάνει λόγο για πνευμονία, χθες ένας γνωστός γιατρός των ΗΠΑ έγραψε στο twitter ότι μπορεί να την δηλητηρίασαν ο Τραμπ με τον Πούτιν, ενώ στο δελτίο ειδήσεων του ABC News την... πέθαναν.

H κατάσταση ωστόσο δείχνει να ξεφεύγει κι άλλο, αφού το περιοδικό «National Enquirer» παρουσίασε την Κλίντον σαν ζόμπι στο εξώφυλλό του.

Επιπροσθέτως, πρώην αξιωματούχος του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, αποκάλυψε ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας υπέστη δύο μίνι εγκεφαλικά κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Τρία εγκεφαλικά, Αλτσχάιμερ, προβλήματα στο ήπαρ και θρομβώσεις, γράφει στο πρωτοσέλιδό του το περιοδικό.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline