Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:58:22

Γυρίστηκε ταινία εν μέσω κορωνοϊού

Το «Warhunt» όπου πρωταγωνιστεί ο Μίκι Ρουρκ ολοκληρώθηκε στη Ρίγα της Λετονίας κάτω από αυστηρά μέτρα προφύλαξης ηθοποιών και συνεργείου

Στο σημείο όπου έχουμε φτάσει, το γεγονός ότι το έγκριτο περιοδικό Variety ανακοίνωσε προσφάτως ότι μια ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού με την οποία ζει όλη η υφήλιος, αποτελεί πραγματικά είδηση.
Πρόκειται για την πολεμική ταινία τρόμου και φαντασίας «Warhunt» που γυρίστηκε στη Ρίγα, πρωτεύουσα της Λετονίας. Το φιλμ σκηνοθετήθηκε από τον Μάουρο Μπορέλι και οι ηθοποιοί όπως και το συνεργείο της συμμορφώθηκαν πλήρως με τις εντολές της εκεί κυβέρνησης ώστε τα γυρίσματα να γίνουν.

Αυτό σήμαινε χρήση μασκών προσώπου και γαντιών, τήρηση των σωστών αποστάσεων ανάμεσα στους εργαζομένους και καθημερινή απολύμανση του τεχνικού εξοπλισμού.
Ένας από τους ηθοποιούς της ταινίας, το μεγάλο όνομά της, είναι ο Αμερικανός Μίκι Ρουρκ, το πρόγραμμα του οποίου χρειάστηκε να διαμορφωθεί αναλόγως αφού τα σύνορα της χώρας επρόκειτο να κλείσουν ενώ η ταινία γυριζόταν. Ο ηθοποιός συμφώνησε να πάει νωρίτερα, να γυρίσει τις σκηνές του και να φύγει.
«Πήγα στη Ρίγα να δουλέψω μ' αυτό το πράγμα (κορωνοϊός) να βρίσκεται εντελώς εκτός ελέγχου αλλά όλοι ήταν υπέροχοι πάνω στην δουλειά» δήλωσε ο Ρουκ στο Variety.

Για τον Ιταλό σκηνοθέτη της ταινίας Μάουρο Μπορέλι, η κατάσταση αρχικώς άγγιζε τα όρια του σουρεαλισμού, όμως όλοι ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες και «εν τέλει δουλέψαμε πιο προσεχτικά και ήμασταν ακόμα πιο σωστοί σε ότι κάναμε» είπε ο Μπορέλι.

Ο Μάουρο Μπορέλι έχει εμπειρία από μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ καθότι έχει εργαστεί σε διάφορους τεχνικούς τομείς ταινιών όπως εκείνες της σειράς «Πειρατές της Καραϊβικής», σε έναν «Πόλεμο των Αστρων» και στο «Captain America». Για τον ίδιο, το «Warhunt» στο οποίο παρακολουθούμε τις περιπέτειες μιας ομάδας αμερικανών στρατιωτών σε μυστική αποστολή κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, είναι μια «έξαλλη περιπέτεια γεμάτη εντυπωσιακές εικόνες αλλά συγχρόνως και μια μεταφορά για τον πόλεμο και το κακό».
Συμπρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Ρόμπερτ Νέπερ γνωστός από την σειρά «Prison break» και ο Τζάκσον Ράθμποουν που έπαιξε στο «Λυκόφως».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline