Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:01:04

Σαν παραμύθι: Στολίστηκε το ΚΠΙΣΝ για τα Χριστούγεννα -Πάρτι με τον Δεληβοριά, μαγεία ο Χορός των Σιντριβανιών

Μαγεία... Με μια μόνο λέξη μπορεί να περιγραφεί η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προκειμένου να φωταγωγηθεί για τα Χριστούγεννα.

Μπορεί φέτος να μη γινόταν κοσμοσυρροή, όπως πέρυσι, όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση του «Νιάρχος», ωστόσο για μία ακόμη φορά η ατμόσφαιρα ήταν ονειρική.

Ο μαγικός κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντάνεψε στις οθόνες μας και με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά όλα έγιναν πιο φωτεινά. Στο μεγάλο πάρτι ο τραγουδιστής δεν ήταν μόνος... Δίπλα του είχε το ηλεκτρικό κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), τη φωνή της Νεφέλης Φασούλη, ενώ σπέσιαλ εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι ταλαντούχοι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος, αλλά και ο Vassilikos, ως εκλεκτός καλεσμένος του.

Την ίδια στιγμή, τα πανύψηλα έλατα της Αγοράς στέκονται στολισμένα, ενώ οι νέες φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος» δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα.

Αναμφισβήτητα, μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν ο Χορός των Σιντριβανιών. Ο χορός ξεκίνησε με τις μελωδίες από την Παιδική Χορωδία Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό τη διεύθυνση της Κωνσταντίνας Πιτσιάκου. Η στιγμή μοναδική...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline