Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  22:26:25

Έλενα Ράπτη... και πάλι Έλενα Ράπτη

Πόσο καιρό θα μείνω ζωντοχήρα, η έρημη..., σκέφτηκα. Σε λίγο θα μπαγιατέψω και δεν θα με θέλει ούτε χαμηλοσυνταξιούχος του ΟΓΑ. Πρέπει να αναλάβω δράση, πριν αναγκαστώ να επισκεφθώ τον πλαστικό της Στάη (από τα καλύτερα τραβήγματα που έχω δει!) ή υποκύψω σε μια οικονομικότερη, αλλά πτυσσόμενη λύση (φούσκωσε, ξεφούσκωσε με υαλουρονικά και μπότοξ), όπως πολλές σαράντα και βάλε TV περσόνες (ονόματα δεν αναφέρω, οικογένειες δεν θίγω).

Όμως η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το παν (ή μήπως είναι;)... Όπως και να' χει ένα ολοκληρωμένο πακέτο έχει πάντα τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Έβαλα λοιπόν κάτω, τις γυναίκες που τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας και αποφάσισα να δανειστώ τα δυνατά τους σημεία για να γίνω περισσότερο επιθυμητή...

Η ευφράδεια και η μαχητικότητα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με εντυπωσίασε, αλλά πάλι... μήπως το παρακάνω και αντί να τραβώ τους άνδρες από τη μύτη, αρχίζουν να λένε ότι «μυρμηγκιάζουν» τα αυτιά τους όταν με ακούν;

Η αλτικότητα και οι αναρριχητικές ικανότητες της Ραχήλ Μακρής με μάγεψαν, αλλά πάλι... καλό είναι να έχει κανείς «ανοίγματα», αλλά μήπως το στυλ αυτό είναι λίγο passé και θυμίζει μια σέξι εκδοχή της Δαμανάκης του '73;

Η στωικότητα της Ρένας Δούρου, όταν λούστηκε με το νερό του Κασιδιάρη, ήταν μοναδική, αλλά πάλι... μήπως με νομίσουν εύκολο θύμα και τρώω βροχή στο κεφάλι τα αποτυχημένα σουτζουκάκια μου;

Πάλι στα ίδια καταλήγω. Έλενα Ράπτη και πάλι Έλενα Ράπτη. Εμφάνιση και περιεχόμενο. Θα δώσω και λίγο έμφαση στην προφορά (καθότι οι Σαλονικιές έχουν μεγαλύτερη πέραση) και τα ...αποτελέσματα εγγυημένα.

-«Ε, εσείς κυρία ξεχάσατε να πληρώσετε τη βαφή ξανθό νούμερο 7C, την κρέμα για σύσφιξη και κυτταρίτιδα, και τα δωδεκάποντα από το διπλανό τμήμα».
-«Έρχομαι, έρχομαι...»

Σιγά, τι με χωρίζει από την Έλενα Ράπτη, σκέφτηκα. Μόλις τρία προϊόντα από ένα πολυκατάστημα και .... ο οδηγός επιβίωσης της Νέας Δημοκρατίας.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline