Δευτέρα 27 Μαϊου 2024  09:01:50

NonPaperNews

NonPaperNews

Αυτές οι ευρωεκλογές είναι οι πιο σημαντικές των τελευταίων δεκαετιών. Η Ευρώπη θα βρεθεί μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις, που θα κρίνουν εάν θα ενηλικιωθεί γεωπολιτικά και οικονομικά ή όχι.

Η πνευματώδης καλλιτέχνις –πολύ άμεση και προσηνής, έτοιμη κάθε στιγμή να κάνει χιούμορ– απαντά και στην «κατηγορία» ότι ο Λάνθιμος και η ομάδα του έσπευσαν να κεφαλαιοποιήσουν την επιτυχία της προηγούμενης ταινίας τους, κυκλοφορώντας άλλη μία μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου» αναφέρει σε ανάρτησή της - Τι απάντησε η Έλενα Ακρίτα.

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας ξεκαθαρίζει ότι η έγερση ζητημάτων κυριαρχίας από την Τουρκία υπονομεύει την προοπτική γενικότερης εξομάλυνσης των σχέσεών μας και τονίζει ότι το Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Καινοτομίας συνιστά «μεγάλη τομή και "game changer"» για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η ατζέντα του Διεθνούς Συνεδρίου που ξεκίνησε στην Αθήνα παρουσία χριστιανών από όλον τον κόσμο και του πρώην υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πομπέο, ισχυρού υποστηρικτή στις ΗΠΑ του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Σελίδα 1 από 2258