Σάββατο 27 Απριλίου 2024  06:21:40

Γιώργος Καράβας, ένας γυμναστής στις διεθνείς πασαρέλες

Απλός, γλυκός, προσιτός, ευγενής, οι ασκούμενες τον λατρεύουν και οι αίθουσες στα μαθήματα γυμναστικής που παραδίδει γεμίζουν καθημερινά ασφυκτικά. Εξίσου όμως τον έχουν αγαπήσει και οι μεγάλοι σχεδιαστές που του εμπιστεύτηκαν τις καμπάνιες τους.

Πρόκειται για τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις ευρωπαϊκές πασαρέλες, αλλά και στα αθηναϊκά γυμναστήρια.

Μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Γιώργος Καράβας επισήμανε: «στα είκοσι δύο μου χρόνια ξεκίνησα να συνεργάζομαι με την Ανθή Λάλου στο IM,ενώ εδώ και μερικά χρόνια έχω την τύχη να συνεργάζομαι με αρκετά γραφεία του εξωτερικού σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Λος 'Αντζελες, το Μιλάνο, το Βερολίνο, το Μόναχο, το Αμβούργο, Βαρκελώνη και την Μαδρίτη. Αυτό βεβαίως οφείλεται σε μέγιστο βαθμό στη συνεργασία μου με το X-Ray».

Αναφερόμενος στην πρόσφατή του δουλειά για τον χώρο της μόδας μας είπε ότι πριν από δύο μήνες βρέθηκε στο Παρίσι για την HERMES και το fashion show Cifonelli, κι ήταν αυτός με τον οποίον άνοιξε και έκλεισε η επίδειξη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline