Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  04:25:13

Ήταν ένας μοντέρνος γάμος. Προσκεκλημένες ακόμα και οι πρώην φίλες του πρίγκιπα Χάρυ- όμως όχι της νέας δούκισσας, που έδωσε την άδεια της. Κύριο

Τα πρώην κορίτσια του Harry έφτασαν στο γάμο άψογα ντυμένες και μετά των νέων συνοδών τους.

Οπολυαναμενόμενος γάμος της Meghan και του Harry μπήκε στην ιστορία, ώσπου να ξεχαστεί. Δεν είχε το λαμπερό και το ξεχωριστό, όπως άλλωστε και οι δύο νεόνυμφοι, πέρα από την γνωστή λαμπρή τελετουργία.. Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους που κατέφθασαν στο κάστρο του Windsor ήταν και οι δύο πρώην σύντροφοι του κοκκινομάλλη πρίγκιπα, η Chelsy Davy και η Cressida Bonas που βρέθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για να τιμήσουν τον Harry με την παρουσία τους. Οι δύο γυναίκες έφτασαν καλά ντυμένες και ακριβώς όπως αρμόζει στο πρωτόκολλο. Μέτριας ομορφιάς ,όπως άλλωστε και η ανταγωνίστρια νύφη και μετέπειτα σύζυγος και δούκισσα.

Σύμφωνα με Vanity Fair, o Harry είχε πρόθεση από και τώρα να προσκαλέσει στο γάμο του την άλλοτε φίλη-ερωμένη του Chelsy Davy με την οποία είχαν μια σχέση γεμάτη on – off., δηλαδή συγκρούσεις και εντάσεις.

Το περιοδικό αναφέρει στο ρεπορτάζ του. «Ο Harry έχει διατηρήσει καλές φιλικές σχέσεις με τις Chelsy και Cressida, επομένως θα παρευρεθούν αμφότερες», είπε ένας φίλος του Harry. «Όταν χώρισαν διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν αρνητικά αισθήματα. Δεν νομίζω ότι θα την πειράξει την Meghan». Φαίνεται ότι η αμερικανίδα μιγάς ηθοποιός να έδωσε την συγκατάθεση της γι αυτές τις προσκλήσεις στις πρώην φίλες-έρωμένες του συζύγου της, αλλά δεν υπήρξε ανάλογο ζήτημα πρόσκλησης σε τυχόν δικούς της συντρόφους-ερωμένους. Πάντως φαίνεται ότι για όλα τα τελετουργικά- όπως και τα βασιλικά έξοδα, ακόμα και τα δικά της- ελάχιστη να υπήρξε η συμβολή της και το βάρος της γνώμης της.

Aκριβώς τέσσερα λεπτά πριν τη νύφη, η Βασίλισσα της Αγγλίας έφτασε στην εκκλησία μαζί με το σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο. Η Ελισσάβετ ήταν ντυμένη ακριβώς όπως περιμένα με, πιστή στο πρωτόκολλο το οποίο τηρεί ευλαβικά.

Πάντοτε φορά έντονα χρώματα και ο λόγος είναι για να ξεχωρίζει ανάμεσα στα πλήθη, αφού αυτά είναι συγκεντρωμένα για να τη δουν. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα παλτό στο χρώμα του lime με ασορτί καπέλο το οποίο ήταν διακοσμημένο με μόβ φτερά.

Σαφέστατα φορούσε τις χαμηλές μαύρες γόβες της και κρατούσε τσάντα, την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ σε καμμία της εμφάνιση καθώς όπως λέγεται τη χρησιμοποιεί για να περνάει μηνύματα στο προσωπικό της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκά γάντια, τρεις σειρές μαργαριτάρια, τα οποία συνδύασε με ασορτί σκουλαρίκια.

Για το ρόλο της βασίλισσας στο γάμο του δεύτερου -και όπως φημολογείται αγαπημένου της- εγγονού, ακούστηκαν πολλά. Κάποιοι μίλησαν ακόμη και για την "εξιλέωσή" της μέσω της μιγάδας Meghan Markle, αφού σύμφωνα με την κοινή γνώμη, η Ελισσάβετ ήταν εκείνη που δεν ενέκρινε τη σχέση της Lady Diana με τον Dodi Al Fayed, λόγω της Αιγυπτιακής καταγωγής του.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline