Σάββατο 27 Απριλίου 2024  07:08:46

Το προφητικό βιβλίο: Ο Ντ. Τραμπ θα πέσει

Ένα βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει στο πρόσφατο παρελθόν από τον συγγραφέα Μάικλ Γουλφ θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί προφητικό.


Το βιβλίο «Fire and Fury: Inside the Trump White House» («Πυρ και Μανία: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ») σύμφωνα με το συγγραφέα του οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Τραμπ δεν είναι κατάλληλος για τη δουλειά αυτή, μία διαπίστωση – που όπως έλεγε – γίνεται μια ευρέως διαδεδομένη άποψη.

«Νομίζω πως ένα από τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα του βιβλίου μέχρι τώρα είναι μια πολύ σαφής εντύπωση "ο βασιλιάς είναι γυμνός"» είπε ο Γουλφ στη συνέντευξη σε παλαιότερη συνέντευξή του στο BBC.

«Η ιστορία που διηγήθηκα φαίνεται να παρουσιάζει την προεδρία του με τέτοιον τρόπο ώστε να λέει πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του», είπε ο Γουλφ. «Ξαφνικά παντού ο κόσμος λέει "Θεέ μου, είναι αλήθεια, είναι γυμνός". Αυτό είναι το υπόβαθρο στην αντίληψη και την κατανόηση που τελικά θα θέσει τέρμα... σε αυτή την προεδρία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline