Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  14:53:52

ΗΠΑ: Η Ιβάνκα Τραμπ αποθέωσε τον πατέρα της - «Μπαμπά, σ' αγαπώ γιατί είσαι αληθινός, σε χτυπούν γιατί είσαι αντισυμβατικός»

Με καταιγισμό κολακευτικών σχολίων και εγκωμίων αποθέωσε η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα τον πατέρα της και την κυβέρνησή του σε μια παθιασμένη ομιλία την τελευταία βραδιά του συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

Μπορεί οι σχέσεις της με την Μελάνια να μην είναι και οι καλύτερες, αλλά το στόμα της έσταζε μέλι για τον πατέρα της: «Σ' όλους τους σκληρά εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες σ' ολόκληρη την Αμερική, σας λέω απόψε ότι εσείς είστε ο λόγος που πατέρας μου μάχεται μ' όλη του την καρδιά και τις δυνάμεις του, εσείς είστε ο λόγος που διεκδίκησε πριν από τέσσερα χρόνια την προεδρία και θα συνεχίσει να μάχεται γι άλλα τέσσερα χρόνια», είπε η Ιβάνκα Τραμπ, ενώ το πλήθος από κάτω παραληρούσε επαναλαμβάνοντας την τελευταία της φράση «άλλα τέσσερα χρόνια»!

"Washington has not changed Donald Trump. Donald Trump has changed Washington," first daughter and White House adviser Ivanka Trump said during #RNC2020. "Now more than ever, America needs four more years of a warrior in the White House." https://t.co/xusZqeiLm2 pic.twitter.com/gS3I7tuBe5

— CNN (@CNN) August 28, 2020

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline