Σάββατο 27 Απριλίου 2024  19:49:40

Υπουργείο Πολιτισμού: Η διαφήμιση της Mercedes με τον Ρουβά δεν είχε εξουσιοδότηση

Αντιδράσεις στα social media από την ανάρτηση του τραγουδιστή, που πάρκαρε μια Mercedes στο Ηρώδειο – Το υπουργείο προαναγγέλλει κυρώσεις από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων.

Χωρίς άδεια έγινε η διαφήμιση της Mercedes με τον Σάκη Ρουβά, υποστηρίζει το υπουργείο Πολιτισμού, μετά τον σάλο που προκάλεσε η σχετική ανάρτηση του τραγουδιστή, που πάρκαρε ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης μάρκας στο Ηρώδειο.

«Η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», αναφέρει το υπουργείο, προαναγγέλλοντας ότι θα επιβληθούν κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των αρχαιοτήτων και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ έχει ως εξής: «Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline