Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:31:31

Είχε αρκετές επιδόσεις ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πριν τον γάμο του

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κρίστοφερ Άντερσεν που ειδικεύεται σε θέματα της βασιλικής οικογένειας ο Γουίλιαμ είχε στο παρελθόν μια πλατωνική θα λέγαμε με την Μπρίτνει Σπίαρς. Στο βιβλίο του με τίτλο «Αδελφός και Γυναίκες- Τι συμβαίνει στην ιδιωτική ζωή των Γουίλιαμ- Κέιτ και Μέγκαν- Χάρι», αναφέρει ότι η σχέση τους ήταν εξ αποστάσεως και κυρίως βασισμένη στην η ηλεκτρονική αλληλογραφία.

«Γουίλιαμ και Μπίτνει προσπάθησαν να συναντηθούν όταν ήταν νέοι κι εκείνος είχε, επίσης, μια διαδικτυακή σχέση με τη Λόρεν Μπους, το μοντέλο και ανιψιά του Προέδρου της Αμερικής Τζορτζ Μπους,», δήλωσε συγκεκριμένα στο Us Weekly ο βιογράφος.

Από ότι φαίνεται ο πρίγκιπας έψαξε αρκετά μέχρι να καταλήξει στην γυναίκα του Κέιτ Μίντλετον.

«Μπορεί να υπήρξαν τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά δεν θυμάμαι να κατάφεραν να συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου» πρόσθεσε στην συνέντευξη του ο δημοσιογράφος. Να θυμίσουμε εξάλλου ότι η Britney Spears είχε αναφερθεί στο παρελθόν για την σχέση της με τον πρίγκιπα λέγοντας μάλιστα «αντάλλασσαν emails για λίγο και ότι υποτίθεται ότι εκείνος θα πήγαινε να τη δει κάπου, αλλά δεν τα κατάφερε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline