Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  09:56:27

«Κάτι τρέχει» με τη γυναίκα του Ντε Νίρο: «Τον έχει του χεριού της, έγινε το αφεντικό του»

Η κατά πολύ νεότερη «μυστηριώδης» σύντροφός του φέρεται να ελέγχει τον αστέρα απόλυτα.

Ο79χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει αποκτήσει το 7ο παιδί του με μία γυναίκα κατά πολύ νεότερή του, την 45χρονη Τίφανι Τσεν. Πηγές κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν, ότι η Τσεν έχει βάλει τον Ντε Νίρο να αλλάζει πάνες και να ασχολείται αποκλειστικά με το μωρό, χωρίς να έχει καθόλου χρόνο ο Χολιγουντιανός αστέρας να ασχοληθεί με την επαγγελματική του καριέρα.

O Ντε Νίρο δεν έχει υπογράψει κανένα νέο πρότζεκτ, ούτε σχεδιάζει να ενταχθεί σύντομα σε κάποια εταιρεία παραγωγής, καθώς είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη φροντίδα της μικρής Τζία. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έχει αναλάβει η σύζυγός του, μεταδίδει το Radar Online
«Μπορεί να φαίνεται πράα δημοσίως, αλλά πίσω από τις κάμερες, τον έχει του χεριού της.

Πάντα του άρεσαν οι γυναίκες που είναι ζωηρές, αξιοπρεπείς και έξυπνες» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του Ντε Νίρο.
«Είναι το αφεντικό του, αλλά ο καθένας μπορεί να δει ότι είναι ευτυχισμένος. Ο Ρόμπερτ σπάνια δείχνει συναισθήματα δημοσίως, αλλά οι φίλοι του θα πουν ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος που ξαναέγινε μπαμπάς – ακόμα και σε αυτή την ηλικία» ανέφερε άλλη πηγή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline