Σάββατο 27 Απριλίου 2024  20:00:59

Britney Spears: Μιλά για όλα σε ένα νέο αποκαλυπτικό βιβλίο

Η Britney Spears ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη να πει την ιστορία της με τους δικούς της όρους.

Ενα βιβλίο με τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα της Britney Spears, που θα εξιστορεί τχρόνια που πέρασε κάτω από αυστηρή κηδεμονία, μια ιστορία που τελικώς είχε ευνοϊκή για την ίδια έκβαση μετά βέβαια από μια δύσκολη δικαστική διαμάχη, θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου από τον εκδοτικό οίκο Gallery Books, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο εκδοτικός οίκος.
Με τίτλο «Η γυναίκα μέσα μου», το βιβλίο θα πραγματεύεται τη λήξη της κηδεμονίας το 2021 και τον αντίκτυπο που είχε αυτή στην αλλαγή «της πορείας της ζωής της και της ζωής αμέτρητων άλλων», σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο.

Στο Twitter, η Spears δημοσίευσε έναν σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο για προπαραγγελία του βιβλίου κι ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που γράφει: «Η ιστορία μου. Με τους δικούς μου όρους. Επιτέλους».
Ο πατέρας της τραγουδίστριας, James P. Spears, ορίστηκε κηδεμόνας της το 2008 εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική της υγεία και συνέχισε να ασκεί έλεγχο στην προσωπική της ζωή και τα οικονομικά της για περισσότερο από μια δεκαετία.

Γράφτηκαν εκατοντάδες άρθρα, γυρίστηκαν ντοκιμαντέρ που διερευνούσαν τη φύση της κηδεμονίας και χιλιάδες θαυμαστές της κάποτε πριγκίπισσας της ποπ πίεσαν για τον τερματισμό της ως μέρος αυτού που έγινε γνωστό ως κίνημα #FreeBritney, μέχρι τελικά η Spears να καταγγήλει δημοσίως η ίδια τη ρύθμιση πριν από δύο χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2021, η Spears εκφώνησε μια παθιασμένη ομιλία ενώπιον του δικαστή που επέβλεπε την υπόθεσή της, στην οποία υποστήριξε ότι την είχαν ναρκώσει και την ανάγκαζαν να εργάζεται παρά τη θέλησή της, αποκαλώντας τη συμφωνία «καταχρηστική» και τη μεταχείρισή της «τραυματική».

«Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω», είχε δηλώσει.

Λίγους μήνες αργότερα, ο δικαστής ήρε την εποπτεία της περιουσίας της Britney Spears από τον πατέρα της, ενώ στις 12 Νοεμβρίου 2021 αποφάσισε να τερματίσει και την κηδεμονία.
Έκτοτε, η 41χρονη Spears έχει συζητήσει πτυχές της εμπειρίας της σε αναρτήσεις στο Instagram, επικρίνοντας την εμπλοκή του πατέρα της στη ρύθμιση, αλλά δεν έχει ακόμη δώσει επίσημη συνέντευξη ή κάνει τον πλήρη απολογισμό της. Σε μια περσινή ανάρτηση που έχει πλέον διαγραφεί, είχε αναφερθεί στο επερχόμενο βιβλίο της, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία «θεραπευτική».

Από τότε που τερματίστηκε η νομική ρύθμιση, η Spears ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Sam Asghari, κάτι που είχε πει ότι δεν μπορούσε να κάνει υπό την κηδεμονία, και επέστρεψε για λίγο στη μουσική βιομηχανία, κυκλοφορώντας ένα κομμάτι με τον Elton John. Κατά τα άλλα, η καριέρα της Spears παρέμεινε σχετικά αδρανής μετά την πολύκροτη δικαστική διαδικασία, αν και προσέφερε την στήριξή της σε ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ με επίκεντρο τη μουσική της.

Στον ιστότοπο του βιβλίου, ο εκδότης το περιέγραψε ως μια «γενναία και εκπληκτικά συγκινητική ιστορία για την ελευθερία, τη φήμη, τη μητρότητα, την επιβίωση, την πίστη και την ελπίδα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline