Κυριακή 28 Απριλίου 2024  14:07:30

Ιrina Shayk: Έχασε 11 εκατ. followers μέσα σε λίγες ώρες μετά τον χωρισμό από τον Cristiano Ronaldo - Αυτός είναι ο νέος της «καυτός» έρωτας

Η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) φέρεται να έχασε 11 εκατομμύρια followers στο Instagram, μέσα σε 24 ώρες, μετά τον χωρισμό της από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo), ο οποίος τυχαίνει να είναι το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Το διάσημο σούπερ μόντελ γνώρισε για πρώτη φορά τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή στα γυρίσματα μιας διαφήμισης της Armani το 2010. Συνέχισαν να βγαίνουν για σχεδόν πέντε χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ταξίδεψαν μαζί σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πόζαραν για εξώφυλλο της Vogue Spain, το οποίο έδειχνε τον αθλητή να στέκεται γυμνός πίσω από τη μελαχρινή καλλονή.

Αλλά τον Ιανουάριο του 2015, το ειδύλλιό τους είχε τελειώσει. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Ιρίνα Σάικ έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο» δήλωσε τότε ο εκπρόσωπός της στο Page Six, επιμένοντας ότι ο χωρισμός δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός ότι η Σάικ δεν εμφανίστηκε στο πάρτι για τα 60ά γενέθλια της μητέρας του Ρονάλντο εκείνη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
«Ήταν κοντά με την οικογένειά του καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους» δήλωσε ο εκπρόσωπος του μοντέλου. «Οποιεσδήποτε αρνητικές φήμες σε σχέση με την Ιρίνα και την οικογένεια Ρονάλντο είναι εντελώς ψευδείς και δεν αποτέλεσαν παράγοντα για την αιτία του χωρισμού».

Αρκετές πηγές ανέφεραν αργότερα ότι η 37χρονη χώρισε με τον ποδοσφαιριστή περίπου στις αρχές του 2015, αφού τελικά πίστεψε τις φήμες ότι ο Ρονάλντο φέρεται να είχε πολλές σχέσεις κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως σχέσης τους. Αν και ο ίδιος αποκάλεσε τις εικασίες «καθαρή μυθοπλασία και πλαστογραφία», το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret αναφέρθηκε στην απιστία του σε μερικές μεταγενέστερες συνεντεύξεις στο ?Hol

«Φυσικά και προτιμώ να είμαι με κάποιον, αλλά με τον κατάλληλο άνθρωπο» δήλωσε στο ισπανικό περιοδικό τον Ιούνιο του 2015, όταν ρωτήθηκε αν προτιμά να έχει σύντροφο ή να είναι μόνη της. «Είναι πολύ απλό. Πρέπει να είσαι πιστός στο άλλο σου μισό και να μην έχεις μυστικά. Αυτός είναι ο κανόνας μου» συνέχισε, τονίζοντας ότι ο ιδανικός της σύντροφος θα πρέπει είναι «πιστός».

Tom Brady – Irina Shayk: Το νέο καυτό ειδύλλιο του Χόλιγουντ;

Αν και ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον πρώην σύζυγο της Gisele Bundchen να είναι σε σχέση με την Κιμ Καρντάσιαν, τελικά εκείνος φαίνεται να βγαίνει με την Ιρίνα Σάικ.

Ο 45χρονος Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) πιάστηκε στα πράσα να χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο της εντυπωσιακής Ρωσίδας έπειτα από ολονύκτιο ραντεβού στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες, το Σάββατο. Καθώς της χάιδευε το μάγουλο, εκείνη τον κοιτούσε με λαχτάρα, ενώ καθόταν στη θέση της συνοδηγού στην πολυτελή Rolls Royce του.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη DailyMail ότι ο Μπρέιντι πήρε τη Σέικ από ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής και την πήγε κατευθείαν στο σπίτι του. Βγήκαν το επόμενο πρωί γύρω στις 9:30 π.μ. και αργότερα άφησε τo μοντέλο – που φορούσε τα ίδια ρούχα από το προηγούμενο βράδυ – πίσω στο ξενοδοχείο της με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline