Σάββατο 27 Απριλίου 2024  12:25:58

Barbie: Πρώτη σε εισπράξεις όλων των εποχών, ξεπερνώντας το 1,3 δισ. παγκοσμίως

Απίστευτη εισπρακτική επιτυχία για την ταινία που έχει προκαλέσει κινηματογραφικό πανικό.

Ηατέλειωτα ροζ ταινία «Barbie» έφτασε τα 1,342 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Έτσι ανακηρύχθηκε η πιο κερδοφόρα κινηματογραφική κυκλοφορία της Warner Bros. όλων των εποχών.

Σε ποιες ταινίες προηγήθηκε και ήρθε η πρωτιά

Συγκεκριμένα, άφησε πίσω το φιλμ φαντασίας «Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2», το οποίο μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο της πιο κερδοφόρας κυκλοφορίας του στούντιο μετά την πρεμιέρα του 2011, συγκεντρώνοντας συνολικά 1,341 δισεκατομμύρια δολάρια στις διεθνείς σκοτεινές αίθουσες.

Επιπλέον ξεπέρασε και την παιδική ταινία «The Super Mario Bros» που ήταν η κορυφαία εισπρακτικά στην Ελλάδα μέσα στο 2023.

Θυμίζουμε επίσης πως με την καλλονή πρωταγωνίστρια Μάργκο Ρόμπι, η Barbie ήταν πρώτη στο εγχώριο box office σε κάθε ένα από τα τέσσερα πρώτα Σαββατοκύριακα προβολής μετά την πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου.
Μάλιστα, η πανέμορφη ηθοποιός που είναι και παραγωγός με την εταιρεία της LuckyChap Entertainment, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Collider, πριν από την απεργία των ηθοποιών, ότι είχε μαντέψει πώς η ταινία θα έβγαζε 1 δισεκατομμύριο δολάρια.
Αυτό το διάστημα η ίδια και η παρέα της έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα απολαμβάνοντας καλοκαιιρίνες στιγμές. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκαν στη Φολέγανδρο και ακολούθησε η Σίφνος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline