Σάββατο 27 Απριλίου 2024  14:41:48

Πόρτο - Χέλι : Oχι «Κάτι από Ιμπιζα και «Christina O»

O ιρλανδός μεγαλοεπιχειρηματίας, ο οποίος πέρασε το καλοκαίρι του στο Πόρτο Χέλι, ετοιμάζεται για τεράστια projects. Ξεκινούν από το Πόρτο-Beverly-Χέλι και φτάνουν μέχρι τις αριστοκρατικές Σπέτσες.

Το σκάφος «Christina O» με την περίφημη πισίνα με τα ψηφιδωτά

Ο Ιρλανδός έχει ήδη αγοράσει εκτάσεις και κατοικίες (και δύο ταβέρνες λαοφιλείς και «τσουχτερές» στις τιμές τους) και ονειρεύεται, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τον ίδιο ή τους δύο γιους του, να κάνει το Πόρτο Χέλι (περισσότερο αυτό) κάτι μεταξύ Μυκόνου, Ιμπιζας και Σεν Τροπέ. Στα σχέδιά του είναι να δημιουργήσει ένα Four Seasons, πολυτελή εστιατόρια όπως το Zuma, private clubs σαν... το Annabel's (σε summer style) και πολλά άλλα. Το θέμα είναι η περιοχή να μη χάσει το ήρεμο προφίλ που είχε μέχρι τώρα.

Ενα όμορφο, ήσυχο μέρος που παρά την πολυτέλεια των mansions είχε κάτι από παλιές εποχές. Αυτή ήταν και η γοητεία του, παρά τις συνεχείς πτήσεις των ελικοπτέρων που σου δημιουργούσαν πονοκέφαλο. Αντίθετα, το υπερπολυτελές yacht «Christina O» διατηρεί τη vintage γοητεία του. Το ιστορικό σκάφος που είχε αγοράσει ο Αρης Ωνάσης πριν από πολλά χρόνια, πλήρως ανακαινισμένο και λαμπερό, ταξιδεύει στις ελληνικές θάλασσες μεταφέροντας, όπως έμαθα, παγκόσμιες μορφές των εικαστικών τεχνών...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline