Σάββατο 27 Απριλίου 2024  15:23:58

Μισέλ Ομπάμα: Μίλησε μία ώρα σε συνέδριο και πληρώθηκε 700.000 ευρώ

Πριν από τέσσερα χρόνια, στην ίδια έκθεση του Μονάχου, είχε εκφωνήσει ομιλία και ο σύζυγός της.

Αναστάτωση έχει προκληθεί ύστερα από την αποκάλυψη πως η Μισέλ Ομπάμα θα πληρωθεί 700.000 ευρώ για ομιλία μιας ώρας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι Γερμανοί πλήρωσαν αδρά την πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, για ομιλία της διάρκειας μόλις μιας ώρας, σε έκθεση για την Τεχνολογία που πραγματοποιήθηκε χθες (25/9) στο Μόναχο.
Συγκεκριμένα ο βρετανικός Τύπος γράφει: Η Μισέλ θα λάβει επιταγή ύψους 700.000 ευρώ για μια ομιλία της, με τίτλο: «Διαφορετικότητα και Ένταξη». «Η Μισέλ Ομπάμα έκανε χθες την εμφάνισή της στην έκθεση Τεχνολογίας »Bits & Pretzels Founder Festival» που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Μόναχο», δήλωσε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Να θυμίσουμε ότι πριν από τέσσερα χρόνια, στην ίδια έκθεση του Μονάχου, είχε εκφωνήσει ομιλία και ο σύζυγός της, ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Η ομιλία του Ομπάμα κόστισε 400.000 δολάρια, ενώ το ποσό που έλαβε τώρα η Μισέλ είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό που κερδίζει ο Μπάιντεν σε ένα χρόνο ως πρόεδρος.
Η 59χρονη σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα πήρε την επιταγή με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την ομιλία του σε συνέδριο που διεξήχθη στο περιθώριο του ετήσιου φεστιβάλ μπύρας «Oktoberfest», δήλωσαν δύο πηγές που επικαλούνται διοργανωτές του συνεδρίου.

Υποψήφια στη θέση του Μπάιντεν;

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει την Μισέλ Ομπάμα ως πιθανή εναλλακτική υποψήφια για τον Τζο Μπάιντεν, εάν αποφάσιζε να αποχωρήσει από την προεδρική κούρσα του 2024, εν μέσω ανησυχιών για τις γνωστικές του ικανότητες. Οι μεγάλοι του Δημοκρατικού Κόμματος ανησυχούν ότι ο Μπάιντεν μπορεί να καταλήξει να χάσει από τον αναδυόμενο πρωτοπόρο του GOP Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμη και ο γερουσιαστής από το Τέξας, Τεντ Κρουζ πιστεύει ότι η Ομπάμα ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα παρά τα όσα ακούγονται.

Πάντα δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα

Μεγαλωμένη στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγου, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πρίνστον και τη Νομική Σχολή Χάρβαρντ, κάνοντας τα πρώτα βήματα της δικηγορικής της καριέρας στο Σίντλεϋ Όστιν, όπου και γνώρισε τον Μπαράκ Ομπάμα. Ακολούθως εργάστηκε στο προσωπικό του Δημάρχου του Σικάγου, Ρίτσαρντ Ντάλεϊ, αλλά και για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Σικάγου.

Κατά τη διάρκεια του 2007 και του 2008, η Μισέλ βοήθησε τον σύζυγό της στην προεκλογική του εκστρατεία. Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα έχουν δύο κόρες. Η Μισέλ έχει γίνει είδωλο ντυσίματος για τις γυναίκες, ενώ είναι συνήγορος για θέματα φτώχειας, διατροφολογίας, σωματικής άθλησης και υγιεινής διατροφής.
Η Μισέλ Ομπάμα ήταν η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Ιανουάριο του 2009 έως τον Ιανουάριο του 2017, όταν ο σύζυγός της Μπαράκ υπηρέτησε δύο συνεχόμενες θητείες ως γενικός διοικητής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline