Σάββατο 27 Απριλίου 2024  08:58:39

Σάρον Στόουν: Χρειάζομαι οκτώ ώρες αδιάκοπου ύπνου για να μην έχω κρίσεις επιληψίας

«Είμαι ένα άτομο με αναπηρία και ίσως, για αυτό δεν με προσλαμβάνουν πλέον, συχνά» τόνισε η ηθοποιός.

Η Σάρον Στόουν μίλησε για την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη πριν από είκοσι χρόνια και παραλίγο να κοστίσει τη ζωή της.

Σε νέα της συνέντευξη στο People, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα.

«Για πολύ καιρό, ήθελα να προσποιούμαι ότι ήμουν μια χαρά. Χρειάζομαι οκτώ ώρες αδιάκοπου ύπνου για να λειτουργήσει η φαρμακευτική αγωγή του εγκεφάλου μου, ώστε να μην έχω επιληπτικές κρίσεις», είπε χαρακτηριστκά.

«Επομένως, είμαι ένα άτομο με αναπηρία και ίσως, για αυτό δεν με προσλαμβάνουν πλέον, συχνά. Ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα τα τελευταία 22 χρόνια και τώρα, μπορώ να μιλήσω ανοιχτά για αυτό», συμπλήρωσε.

Μετά το περιστατικό που έζησε το 2001 και οι γιατροί της έδωσαν 1% πιθανότητα να επιβιώσει, η Σάρον Στόουν είδε τη ζωή της να διαλύεται. Ο γάμος της κατέρρευσε, ενώ το Χόλιγουντ της γύρισε την πλάτη.

Μιλώντας για την περίοδο της ανάρρωσής της, η Στόουν αναφέρει πως το πρώτο διάστημα τραύλιζε, ενώ δεν έβλεπε καν σωστά. Μάλιστα, σημείωσε πως υπέφερε για μεγάλο διάστημα από απώλεια μνήμης.

«Έχασα τα πάντα. Έχασα όλα μου τα χρήματα, την επιμέλεια του παιδιού μου, την καριέρα μου, έχασα όλα εκείνα τα πράγματα που αισθανόμουν ότι είναι η πραγματική μου ταυτότητα και η ζωή μου. Ποτέ δεν πήρα πίσω τα περισσότερα από αυτά, αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο που είμαι εντάξει με αυτό. Οπότε, αναγνωρίζω ότι είμαι πραγματικά "αρκετή"», παραδέχεται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline