Σάββατο 27 Απριλίου 2024  20:13:05

Ισραήλ – Νετανιάχου: Ο «δίκαιος πόλεμος» του Ισραήλ θα συνεχιστεί

«Άλλες χώρες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζουν από την μία πλευρά την εξάλειψη της Χαμάς και από την άλλη να ζητούν τον τερματισμό του πολέμου, κάτι που θα εμπόδιζε την εξάλειψη της Χαμάς», δήλωσε ο Νετανιάχου.

Ο «δίκαιος πόλεμος» που διεξάγει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας «για την εξάλειψη» της Χαμάς θα συνεχιστεί, δήλωσε σήμερα το βράδυ ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, χαιρετίζοντας «τη σωστή στάση που κράτησαν οι ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ».

«Άλλες χώρες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζουν από την μία πλευρά την εξάλειψη της Χαμάς και από την άλλη να ζητούν τον τερματισμό του πολέμου, κάτι που θα εμπόδιζε την εξάλειψη της Χαμάς», δήλωσε ο Νετανιάχου την επομένη του αμερικανικού βέτο σε ψήφισμα του ΟΗΕ που ζητούσε άμεση ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας για ανθρωπιστικούς λόγους.

«Συνεπώς, το Ισραήλ θα συνεχίσει τον δίκαιο πόλεμο για την εξάλειψη της Χαμάς», πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline