Σάββατο 27 Απριλίου 2024  11:21:50

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε μετά τον σάλο για την «πειραγμένη» φωτογραφία

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κέιτ Μίντλετον μετά τον χαμό για την «πειραγμένη» φωτογραφία για τη γιορτή της Μητέρας.

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσε η «πειραγμένη» φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το παλάτι για τη γιορτή της Μητέρας και τη «συγγνώμη» της Κέιτ Μίντλετον, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία ανέλαβε την ευθύνη για το «πείραγμα» της φωτογραφίας, ζητώντας συγνώμη εντοπίστηκε να φεύγει από το Ουίνδσορ μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.
Η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας απαθανατίστηκαν να φεύγουν από το κάστρο του Ουίνδσορ το απόγευμα της Δευτέρας με ένα μαύρο Land Rover.

Το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον έφυγε με αυτοκίνητο μαζί με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, καθώς ο Γουίλιαμ μετέβαινε στην τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο.
Η Κέιτ σύμφωνα με το Sky News δεν θα παραστεί στην τελετή, αλλά πιστεύεται ότι έχει ιδιωτικό ραντεβού.
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν να κοιτάζει έξω από το παράθυρο του πίσω καθίσματος και φαινόταν να έχει τα μαλλιά της δεμένα πίσω σε κότσο, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κοίταζε το κινητό του τηλέφωνο.

Η συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον

Νωρίτερα η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε συγγνώμη για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία που αναρτήθηκε από το παλάτι του Κένσιγκτον, δηλώνοντας ότι «συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία φωτογραφιών».
«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι συχνά με την επεξεργασία. Ήθελα να εκφράσω την απολογία μου για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε. Ελπίζω όσοι γιορτάζατε να είχατε μια υπέροχη ημέρα της Μητέρας, Κέιτ» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Χ η Κέιτ Μίντλετον.

Σάλος με την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης της φωτογραφίας με τα παιδιά της για τη γιορτή της Μητέρας μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία την απέσυραν ως «πειραγμένη».
«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press, με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline