Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024  14:05:32

Μπριτζίτ Μακρόν: Σε δίκη οι γυναίκες που διέδιδαν ότι γεννήθηκε άνδρας

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης ενώπιον παρισινού δικαστηρίου κάθεται από την Τετάρτη μέντιουμ που κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Μπριτζίτ Μακρόν.

Η Αμαντίν Ρόι, και η συγκατηγορούμενή της Νατάσα Ρέι που δηλώνει δημοσιογράφος, από το 2021 διαδίδουν φήμες πως η Μπριζίτ Μακρόν γεννήθηκε άντρας με το όνομα Ζαν-Μισέλ (το όνομα του αδελφού της). Η Νατάσα Ρέι που πρώτη έβγαλε το «λαβράκι» εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2022 δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, επικαλούμενη πρόβλημα υγείας.

Η Αμαντίν Ρόι που ανήρτησε στο κανάλι της στο Youtube συνέντευξη με τη «μετρ της ερευνητικής δημοσιογραφίας» είπε πως όσα ειπώθηκαν ήταν αποτέλεσμα τριετούς έρευνας. Η «ρεπόρτερ» μίλησε για μια απάτη που ξεσκέπασε, κατηγόρησε τα συστημικά ΜΜΕ πως κρύβουν ότι η 71χρονη σήμερα Πρώτη Κυρία είναι τρανσέξουαλ.

Να τι θα σας κοστίσει η επέμβαση βλεφαροπλαστικής το 2024Βλεφαροπλαστική | Αναζήτηση διαφημίσεων

Οικολογικά σπίτια 2024 (Δείτε τις τιμές)Οικολογικά Σπίτια | Διαφημίσεις αναζήτησης

Συνωμοσιολόγοι και ακροδεξιά τρολ πήραν τη σκυτάλη και επί χρόνια το σενάριο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διάφορες παραλλαγές κι επιπλέον «αποκαλύψεις». Η Μπριζίτ Τρονέ ουδέποτε υπήρξε, ο αδελφός της Ζαν-Μισέλ άλλαξε φύλο και έγινε η καθηγήτρια που ερωτεύτηκε ο μαθητής Εμανουέλ Μακρόν. Επιπλέον η Πρώτη Κυρία κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκων.

Το 2022 η Μπριζίτ Μακρόν κατέθεσε αγωγή για τη διασπορά fake news. Δεν εμφανίστηκε ούτε η ίδια ούτε ο 46χρονος Γάλλος πρόεδρος στο δικαστήριο. Ο Γάλλος ηγέτης έχει άλλωστε μπροστά μια άλλη πιο σκληρή μάχη στις βουλευτικές εκλογές της 30ής Ιουνίου, όπου εκτιμάται πως το κεντρώο κόμμα του θα υποστεί πανωλεθρία.

Ο δικηγόρος της Πρώτης Κυρίας είπε πως διεκδικεί αποζημίωση 10.000 ευρώ από κάθε κατηγορούμενη. Στο παρελθόν ανάλογα ευφάνταστα σενάρια για τη σεξουαλική ταυτότητά τους έχουν κυκλοφορήσει και για την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα και την πρώην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Τζασιντα Αρντεν.
Ετυμηγορία αναμένεται να εκδοθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν, Τιφέν Οζιέρ, δήλωσε πως ελπίζει να δοθεί τέλος στις κακεντρεχείς φήμες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline