Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024  15:28:59

Επιστρέφει το φαντασμαγορικό fashion show της Victoria's Secret

Adriana Lima, Behati Prinsloo, Gigi Hadid, Tyra Banks, Ashley Graham ανάμεσα στα supermodels που θα περπατήσουν σε ένα catwalk που έχει κατηγορηθεί για τη σεξουαλικοποίηση του γυναικείου σώματος.

Έπειτα από έξι χρόνια απουσίας, το catwalk των «αγγέλων» της Victoria's Secret επιστρέφει σήμερα στη Νέα Υόρκη.
Κορυφαία supermodels του πλανήτη, θα περπατήσουν ξανά για το fashion show του διάσημου brand εσωρούχων Victoria's Secret, το οποίο έπειτα από μία «παύση», λόγω κατηγοριών για σεξουαλικοποίηση του γυναικείου σώματος, επιστρέφει -όπως όλα δείχνουν- χωρίς απολογητική διάθεση. Ανάμεσα στα μοντέλα που θα περπατήσουν σήμερα είναι οι Gigi Hadid, Paloma Elsesser, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Behati Prinsloo, Ashley Graham, Jasmine Tooke, Bella Hadid και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο catwalk θα περπατήσει για πρώτη φορά και μία Ελληνίδα, η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη, που έχει ξεχωρίσει ήδη στον χώρο της μόδας παγκοσμίως. Το ετήσιο αυτό fashion show εκτός από τα catwalk των μοντέλων, είχε και live με διάφορους superstar της μουσικής σκηνής. Η Taylor Swift, η Rihanna, ο Weeknd, η Lady Gaga και ο Bruno Mars, ήταν κάποιοι από αυτούς.
Σήμερα και με αφορμή το comeback του fashion show της Victoria's Secret, θα τραγουδήσουν Cher, η Τyla αλλά και η Lisa από το συγκρότημα Blackpink.

Υπενθυμίζεται πως το brand είχε διακόψει τα shows του για μία μακρά περίοδο καθώς το 2019, η Marketing Chief της Victoria's Secret, είχε προχωρήσει σε σχόλια στη Vogue σχετικά με την άρνηση να συμπεριληφθούν στo catwalk μοντέλα plus-sized και transgender. Αυτή τη χρονιά, όπως όλα δείχνουν και από τις επιλογές των μοντέλων, το brand θα προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα του, μετά την σκληρή κριτική που εισέπραξε στο παρελθόν για την έλλειψη ποικιλομορφίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline