Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024  08:23:36

Το αφιέρωμα της «MARCA» στον Μέσι - Τον ανέδειξε ως τον κορυφαίο όλων των εποχών. Τρίτος ο Πελέ.

Η «MARCA» με ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της ανακήρυξε τον Λιονέλ Μέσι ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

«Λιονέλ Μέσι, ο κορυφαίος όλων των εποχών...».
Η «MARCA» δημιούργησε ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της (δείτε εδώ) για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Σε αυτό, δείχνει μέσω γραφημάτων και στατιστικών γιατί ο Μέσιείναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, με την ανάλυση να είναι λεπτομερέστατη και άκρως εντυπωσιακή.
Στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και στην τρίτη ο σπουδαίος Πελέ. Σαντορίνη: Στη Βουλή η ρύθμιση για την αναστολή δόμησης στην Καλντέρα
Τι φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη δόμηση στη Σαντορίνη, την αποθήκευση ενέργειας, το net-billing, το υδρογόνο και τις μικρές ανεμογεννήτριες.

Νέες ρυθμίσεις οι οποίες βάζουν «φρένο» στην έκδοση οικοδομικών αδειών στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην Καλντέρα και τη Θηρασιά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) το οποίο εισήχθη χθες στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση.

Επίσης, το σχέδιο νόμου με τίτλο «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης αποβλήτων, τη βελτίωση του πλαισίου εξοικονόμησης ενέργειας, την ανάπτυξη των έργων ενέργειας και την αντιμετώπιση πολεοδομικών ζητημάτων», περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διατάξεις που προωθούν τις επενδύσεις σε έργα αποθήκευσης ενέργειας και ρυθμίζουν εκκρεμότητες σχετικά με το νέο σύστημα αυτοπαραγωγής ενέργειας (net billing), τα πρατήρια υδρογόνου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline