Τρίτη 25 Αυγούστου 2026  07:53:15

Αθηνά Ωνάση (1985): Η χλωμή δημόσια εμφάνιση σε επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Νυφικών στη Βαρκελώνη

Η Αθηνά Ωνάση λατρεύει τη μόδα και την κομψότητα και για τον λόγο αυτό επιλέγει οι δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιεί σπάνια να είναι σε events που αφορούν τα πράγματα που λατρεύει.

Την Τετάρτη (22.04.2026) η «χρυσή κληρονόμος» του Αριστοτέλη Ωνάση βρέθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας για να παρευρεθεί στην επίδειξη μόδας του Stephane Rolland, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Νυφικών που πραγματοποιείται στην πόλη. Η Αθηνά Ωνάση περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης και πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στον αντιπρόεδρο του brand, Pierre Martinez. Εμφανώς κουρασμένη και με βαθειες ρυτίδες.

lhj8hddΗ 42χρονη κόρη της Χριστίνας Ωνάση βρέθηκε στο fashion show, φορώντας μία κόκκινη ολόσωμη φόρμα, που άφηνε ακάλυπτο τον ένα της ώμο, ενώ από την άλλη πλευρά του ρούχου υπήρχε ένα ένα μακρύ μανίκι σε στυλ κάπας και η ασυμμετρία του μαγνήτιζε τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.
Η Αθηνά Ωνάση ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ natural. Φορούσε ένα nude κραγιόν και είχε τονίσει τα μάτια της με μαύρο μολύβι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline