Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020  00:08:04

Η κεραμίδα με τα ενοίκια

Το διαβεβαίωναν συνεχώς. "Δεν έχουμε νέα σκληρά μέτρα στο Πρόγραμμα μας και περικοπές. Τα μέτρα φορολογίας για το 2015 δεν θα επιβαρύνουν μισθωτούς και συνταξιούχους, χαμηλά και μεσαία εισοδήματα".

Ώσπου άρχισαν τα πρώτα αποκαλυπτήρια και τα δυσάρεστα. Η αύξηση του ΦΠΑ για όλους τους κατοίκους στα πλούσια νησιά και όλους τους επισκέπτες. Η γενική αύξηση του ΦΠΑ. Και το απίθανο μέτρο να φορολογούνται κανονικά ως εισόδημα τα.....απλήρωτα ενοίκια από καταστήματα, διαμερίσματα ακόμα και οικόπεδα. Σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν πέσει φέσια και κανόνια από διάφορους ενοικιαστές.

Ανείσπρακτα ως εισόδημα κανονικό. Παράλογη, άδικη απόφαση σε νόμο από το 2013, δηλαδή την Κυβέρνηση Σαμαρά, που δεν εφαρμόσθηκε ποτέ. Τώρα, η νέα κυβέρνηση Τσίπρα στην αγωνία της να βρείτε έσοδα, παραλογίζεται. Σίγουρα πρόκειται για νέα φορολογία, σκληρή και παράλογη που δεν θα εφαρμοσθεί τελικά. Αφορά πάνω από 300.000 ιδιοκτήτες-θύματα ενοικιαστών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline