Σάββατο 27 Απριλίου 2024  03:57:45

Παγκόσμια απομονωμένοι

Αυτοί που θα κατέπληξαν την Ευρώπη και τον κόσμο. Αυτοί, που θα δημιουργούσαν τη Συμμαχία του Νότου με Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία. Αυτοί, που επέβαλαν τους όρους τους στις Βρυξέλλες, στους ξένους δανειστές με ένα μοναδικό συσχετισμό δυνάμεων στην Ευρώπη.

Οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις δεν απέδωσαν κανένα αποτέλεσμα, με επικεφαλής την Κυβέρνηση Αλ. Τσίπρα φτάσαμε στην χρεοκοπία της χώρας. Στην πλήρη απόρριψη κάθε συνδιαλλαγής. Μετά άρχισε η Κυβέρνηση να προτιμά τότε τις διμερείς επαφές, με την Μέρκελ, με τον Ολάντ, με τον Γιούνκερ. Η ίδια κατήργησε κάθε συλλογικότητα όταν Ευρώπη, κόντρα σε κάθε συλλογική συνεργασία.

Για να δεις να καταρρέουν οι αυταπάτες τους, ότι θα υπερασπισθούν ο Ομπάμα και ο Γιούνκερ. Παγκόσμια απομονωμένοι. Με ψήφους 18-0 στην Ευρωζώνη χωρίς κανένα ηγέτη χώρας να μας υπερασπίζεται, να τάσσεται με τους χειρισμούς της θλιβερής διακυβέρνησης Τσίπρα. Πρωτοφανές ρεκόρ αυτή η διεθνής απομόνωση. Απαράμιλλη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline