Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  15:31:59

Yπάρχει πάλι κόμμα μέσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν φτάνει ότι έφυγε η μεγάλη ομάδα του Αριστερού Ρεύματος υπό τον Παν. Λαφαζάνη. Εξακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μαστίζεται από τις διάφορες τάσεις και βεβαίως τη δυναμική ομάδα των «53». 

Ομάδα,που άρχισε να διεκδικεί ρόλο στη σύνθεση της Κυβέρνησης με αντιρρήσεις, εισηγήσεις και επιφυλάξεις γύρω από πρόσωπα και εξουσίες. Για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στην ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων της συμφωνίας μίλησε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι "ο κ. Μεϊμαράκης τα πήγε άριστα", ενώ σημείωσε πως "ο κόσμος ήθελε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον κ. Τσίπρα, αλλά αυτή η ευκαιρία μπορεί να είναι η τελευταία".

Ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας "έχει 155 και με αυτούς θα πορευτεί", κάνοντας λόγο για μια ομάδα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ "που δεν θα ψηφίζει μνημόνια, νόμους εκτελεστικούς, μεταρρυθμίσεις, ιδιωτικοποιήσεις στα αεροδρόμια, πώληση των λιμανιών". Πρόκειται για κόμμα μέσα στο κόμμα, που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση σε κρίση και μάλιστα σύντομα, δεδομένου ότι πρόκειται να έχουμε σύντομα πολλές ψηφοφορίες στη Βουλή για πολλά μνημονιακά θέματα.

Η Νέα Δημοκρατία, όπως είπε, θα ψηφίζει "ό,τι έχει να κάνει με μείωση δαπανών" και δεν ψηφίζει "τίποτε που έχει να κάνει με αύξηση φορολογίας".
"Εμείς δεν θα ψηφίσουμε εκεί που θα χαϊδεύει τ΄αυτιά του συστήματος εξουσίας του παλιού που είναι ο λαϊκισμός, κάποιος να βγαίνει στα 40 του χρόνια στη σύνταξη", ανέφερε και επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη φορολογία των αγροτών και τον ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline