Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  18:33:16

Συκοφαντώντας την Ελλάδα

Το ίδιο λάθος έκανε και ο αείμνηστος πολιτικά Γιώργος Παπανδρέου. Προκειμένου να επαινέσει τη δική του διακυβέρνηση συκοφαντούσε την Ελλάδα, τους Έλληνες το (διεφθαρμένο) Κράτος.

Στα χνάρια του και ο Αλέξης Τσίπρας. Τα έκανε χάλια, καθώς επιπλέον τα είχε χαμένα με τα ολίγα αγγλικούλια του και επιπλέον δεν ήταν καλά προετοιμασμένος στα θέματα επενδύσεων και ανάπτυξης". Ο Πρωθυπουργός συκοφαντεί. Και υπονομεύει τη χώρα " κατήγγειλε η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπος Κώστας Καραγκούνης. Δικαίως.

Και εξηγεί σχετικά: " Όταν μπροστά σε διεθνές ακροατήριο ο Πρωθυπουργός διακηρύσσει ότι "οι επενδυτές πρέπει να πληρώσουν κάτω από το τραπέζι " και ότι " οι επενδυτές πρέπει να πληρώσουν κάτω από το τραπέζι " και ότι στην Ελλάδα ισχύουν "διεφθαρμένες σχέσεις", τότε διαπράττει έγκλημα κατά της χώρας και των επενδύσεων. Και τον καλεί να τερματίσει αυτή την τακτική, που δεν ακολούθησαν ποτέ οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline