Σάββατο 27 Απριλίου 2024  01:57:19

Γεωργιάδης: Οι αστυνομικοί μας κινδυνεύουν - Χριστοφιλοπούλου: Εκτός τόπου και χρόνου οι κυρίες υπουργοί Δημόσιας Τάξης

«Απαράδεκτες και επικίνδυνες» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης τις «καταδρομικές επιθέσεις» στο αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης αλλά και στην διμοιρία των ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη, που και οι δύο έγιναν το βράδυ του Σαββάτου.

«Πλέον οι Αστυνομικοί μας διακινδυνεύουν συνεχώς την σωματική τους ακεραιότητα και την ζωή τους ακόμη από τις μολότοφ», επισήμανε ο κύριος Γεωργιάδης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του κατά της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της υπουργού κυρίας Όλγας Γεροβασίλη και της υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα, λέγοντας πως η ηγεσία του υπουργείου είναι «ανύπαρκτη».

Άδωνις Γεωργιάδης
✔@AdonisGeorgiadi

Οι συνεχείς καταδρομικές επιθέσεις στα Αστυνομικά μας Τμήματα είναι απαράδεκτες και επικίνδυνες. Πλέον οι Αστυνομικοί μας διακινδυνεύουν συνεχώς την σωματική τους ακεραιότητα και την ζωή τους ακόμη από τις μολότοφ. Η Ηγεσία του Υπουργείου ανύπαρκτη. Σημερινές ειδήσεις και οι δύο

«Εκτός τόπου και χρόνου» οι κυρίες υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνει με ανακοίνωσή της η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Η αδυναμία τους γίνεται πια επικίνδυνη για τους πολίτες», προσθέτει και γράφει πως «το μόνο που "διακρίνονται" είναι το να στέλνουν δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ για να περιφρουρήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την οργή των πολιτών».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Εύης Χριστοφιλοπούλου:

«Άλλη μια νύχτα τρόμου ζήσαμε χθες με πολλαπλές επιθέσεις κουκουλοφόρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι κυρίες Υπουργοί όμως, απέδειξαν και με χθεσινές δηλώσεις τους ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Η αδυναμία τους γίνεται πια επικίνδυνη για τους πολίτες.
Το μόνο που "διακρίνονται" είναι το να στέλνουν δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ για να περιφρουρήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την οργή των πολιτών».

skai1  skai2

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline