Τρίτη 23 Ιουλίου 2019  19:14:55

Ακόμα χαμηλότερα στην τηλεθέαση ο Λαζόπουλος με το δεύτερο «Αλ Τσαντίρι» Κύριο

Υποχώρησε στην τελευταία θέση της τηλεθέασης για το βράδυ της Τρίτης. Χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με την πρεμιέρα πέτυχε όσον αφορά την τηλεθέαση το «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου στο δεύτερο επεισόδιο που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τις τηλεθεάσεις το «Αλ Τσαντίρι» συγκέντρωσε ποσοστό 11% στο σύνολο και 9% στο δυναμικό κοινό (οι αντίστοιχες επιδόσεις της πρεμιέρας ήταν 15% και 13%).

Ακόμα πιο άσχημα εκτυλίχθηκαν για τον Λάκη Λαζόπουλο όσον αφορά το «Αλ Σιχτίρι» που ξεκινά στις 11 το βράδυ και ακολουθεί το Αλ Τσαντίρι, όπου παρουσιάστηκαν τέσσερις ηθοποιοί τραγουδιστές

Την πρωτιά το βράδυ της Τρίτης - όπως συνέβη και πριν από μια εβδομάδα - στην τηλεθέαση μοιράστηκαν το σήριαλ «Το Τατουάζ» και το μαγειρικό reality «Master Chef».

Το δεύτερο «Αλ Τσαντίρι» είχε πολλά τεχνικά προβλήματα με βίντεο που είτε επαναλαμβάνονταν είτε δεν έπαιζαν προκαλώντας εκνευρισμό στον Λάκη Λαζόπουλο και απουσία ρυθμού στο σόου του.

Η τηλεθέαση αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΟ
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 24,5%
MASTERCHEF 19,2%
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 17,7%
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 17,2%
SURVIVOR 15,2%
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 11,7%
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 11,1%
ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ 9,5%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ
MASTERCHEF 27,4%
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 18,6%
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 17,1%
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 13,5%
SURVIVOR 13,2%
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 12,3%
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 9,6%
ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ 7,3%

Αμέσως μετά το «Αλ Τσαντίρι», τη σκυτάλη παίρνει η μουσική ενότητα «Αλ Σιχτίρι», στην οποία την περασμένη εβδομάδα είδαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ερμηνεύει ζωντανά τις μεγάλες επιτυχίες του. Προχθές Τρίτη στις 23.00 οι καλεσμένοι του Λάκη ήταν ο Μέμος Μπεγνής, η Τζένη Μπότση, η Νάντια Μπουλέ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ντυμένοι αποκριάτικα σε διάφορα τραγούδια, μάλλον περασμένων εποχών, που γνώρισαν πολύ χαμηλή τηλεθέαση.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα