Σάββατο 27 Απριλίου 2024  19:19:27

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και το Μακεδονικό όνομα

Ο πρόεδρος της ΝΔ στην περιοδεία του στη Βόρειο Ελλάδα επανέλαβε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει δεσμευτεί για ένα συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο που αφορά τη Μακεδονία, που θα μπορέσει να αναδείξει τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Βόρειας Ελλάδας και ειδικά της Μακεδονίας.

Υπενθύμισε ότι χθες στη συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για την ανάγκη να προστατευθεί το όνομα και το brand της Μακεδονίας, μέσα από μια οργανωμένη επικοινωνιακή στρατηγική με μπροστάρη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με υποστήριξη από το κεντρικό κράτος.

Υπενθύμισε επίσης ότι την περασμένη Τρίτη παρουσίασε και το πρόγραμμα των υποδομών, τα μεγάλα έργα τα οποία δεσμεύεται η ΝΔ ότι θα μπορέσει να υλοποιήσει, δεσμευόμενος ότι σε συνεργασία με την περιφέρεια θα καλυφθούν και τα όποια κενά υποδομών υπάρχουν στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον πρωτογενή τομέα με τον οποίο είναι άμεσα συνυφασμένη η οικονομική δραστηριότητα της Κεντρικής Μακεδονίας, υπογραμμίζοντας ότι ο αγροτικός κόσμος σήμερα υποφέρει, όπως υποφέρουν και οι κτηνοτρόφοι μας. "Έχουμε παρουσιάσει και για τον τομέα πολιτικής αυτόν συγκεκριμένες προτάσεις, και φυσικά και οι αγρότες μας θα είναι οι πρώτοι ωφελημένοι από μια συνολική πολιτική μείωσης της φορολογίας και των εισφορών", τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ.Μητσοτάκης εκτίμησε ότι έλαβε και από τις Σέρρες ένα ξεκάθαρο μήνυμα: "Ανάγκη για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να μπορέσει επιτέλους ο τόπος να πάει μπροστά, να δημιουργηθούν νέες δουλειές, να καθίσουν τα νέα παιδιά στον τόπο τους, να μειωθεί η φορολογία, να πάρει μπροστά η οικονομία.

"Υποστήριξε δε ότι αυτό είναι ένα μήνυμα το οποίο είναι πανίσχυρο πια, και μόνο η ΝΔ μπορεί να το εκφράσει, δηλώνοντας βέβαιος ότι: "Στις εκλογές που έρχονται, ξεκινώντας από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, οι Έλληνες πολίτες θα στείλουν ένα διπλό μήνυμα, καταψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα για όλα όσα είπε και δεν έκανε, για τους φόρους που έβαλε, για τη συμφωνία των Πρεσπών, για το διχασμό. Αλλά θα υπερψηφίσουν και τη ΝΔ ως τη μόνη δύναμη που μπορεί σήμερα να εκφράσει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο."

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline