Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  02:38:17

Προφυλακίσθηκε η δικηγόρος-σύνδεσμος της Μαφίας

Στην φυλακή μετά την απολογία της η 45χρονη δικηγόρος. Απολογείται ο 65χρονος συνάδελφός της. Η 45χρονη είχε αναλάβει την υπεράσπιση Αλβανού κακοποιού για την υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου. Βροχή οι αποκαλύψεις για την μαφία των φυλακών. Δυο φορές αιματηρά σχέδια απόδρασης πρόλαβαν οι αστυνομικοί.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 45χρονη δικηγόρος η οποία συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή Ευτ. Νικόπουλου. Η νομικός είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Αλβανού κακοποιού, Κ. Λ., στο στάδιο της ανάκρισης για την υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη δικηγόρος αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται. Αυτή την ώρα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή βρίσκεται προκειμένου να απολογηθεί ο 65χρονος δικηγόρος ο οποίος επίσης συνελήφθη με ένταλμα του κ. Νικόπουλου για συμμετοχή στο κύκλωμα.

Τα μέλη της μαφίας των φυλακών δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Ακόμα και αν χυθεί αίμα αθώων. Η πρόσφατη αποκάλυψη του OPEN, ότι ήθελαν να μαχαιρώσουν τον βουλευτή και γνωστό δικηγόρο μέσα στα δικαστήρια σοκάρει. Όπως σόκαρε και η αποκάλυψη του newsit.gr τον περασμένο Οκτώβριο ότι ετοίμαζαν απόδραση τύπου Πάσσαρη από τις φυλακές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline