Τετάρτη 8 Μαϊου 2024  05:52:47

Οι «διαρροές», οι διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ και ο Παπαγγελόπουλος

Πάντως, αρκετά επιφανή στελέχη είτε διαφωνούν με την υβριστική λαϊκίστικη τακτική του Πολάκη είτε άλλοι όπως οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Φίλης και Δημήτρης Βίτσας, αλλά και βουλευτές του κόμματος όπως ο Σάκης Παπαδόπουλος έχουν πάρει σαφείς αποστάσεις από τη ακραία γραμμή Παπαγγελόπουλου ότι η υπόθεση Novartis είναι «το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης».

Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε τη λύπη του για τους 7 πολιτικούς για τους οποίους η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και σημείωσε ότι, ειδικά για τον Παναγιώτη Πικραμμένο, ήταν «εντελώς άδικη η ταλαιπωρία».

Ο δε πρώην Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ουσιαστικά ότι, ακόμα και αν υπήρχε σκευωρία στην υπόθεση Novartis, δεν υπάρχει καμία ποινική ευθύνη.
Πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έχει δείξει την πρόθεσή του να σταθεί στο πλευρό του πρώην αναπληρωτή υπουργού του με αποφασιστικότητα. Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και το «προεδρικό στρατόπεδο» της Κουμουνδούρου.

Αξίζει άλλωστε να παρατηρήσει κανείς ότι και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός δεν σταματά να επαναλαμβάνει ότι θα αμυνθεί και ότι κρύβει άσους στο μανίκι του. «Δεν σκοπεύω να συνθηκολογήσω, ούτε θέλω να νικηθώ. Το τι θα πω, πώς θα το πω και πότε θα το πω θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη και τις βρωμιές που θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μου. Σε αυτόν τον πόλεμο μπλέχθηκα χωρίς να το θέλω, αυτό ισχύει για τον κ. Σαμαρά και την κ. Ράικου και όποιον συμπαραταχθεί μαζί τους. Έχω πολλά χαρτιά», προειδοποιεί ο κ. Παπαγγελόπουλος, ενώ η Κουμουνδούρου παρακολουθεί στενά. ανέφερε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline