Τρίτη 30 Απριλίου 2024  11:29:16

Το άνοιγμα για κομμωτήρια, κουρεία, βιβλιοπωλεία

Ημέρες πανελλήνιας δοκιμασίας-και συνέπειας όλων μας- των νέων μέτρων, καθώς από σήμερα Δευτέρα ανοίγουν τα κομμωτήρια και τα κουρεία σε όλη τη χώρα, με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Η λειτουργία τους θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού και με βάση κατάλογο πελατών στη διάθεση κάθε ελέγχου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και τους πελάτες, ενώ πρέπει να υπάρχει απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των θέσεων εργασίας.
Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος θα επιδεικνύεται υποχρεωτικά στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

Από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ανοίγουν και τα βιβλιοπωλεία με ανώτατο όριο τους 3 πελάτες για καταστήματα μέχρι 100 τετραγωνικά και 1 άτομο για κάθε επιπλέον 15 τετραγωνικά και δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου, ενώ επαναλειτουργούν και τα ΚΤΕΟ.
Ήδη οι επιχειρήσεις που λειτουργούν αμιγώς ως βιβλιοπωλεία έχουν ξεκινήσει πυρετώδεις προετοιμασίες, προκειμένου να δεχθούν τους πρώτους πελάτες έπειτα από έξι εβδομάδες lockdown. Ίσως ο κατάλογος εμπλουτισθεί με τα μικρά ανθοπωλεία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline